6H.NO 6h
Stikkord
Ballongkungen ab
Partydeco folieballong
Amscan international
Folat bv
Creative folieballong
Globos europe
Produktsøk Sort på   Minimumspris

Produktoversikt

Folieballong

Pris: 129,-
Creative Folieballong Donut Time - 1-pakning
Tenk å dekorere med denne heftige ballongen som ser ut som en stor donut med rosa glasur og strøssel i ulike farger! Det kan nok være en viss fare for at noen vil prøvesmake, så lekker som den ser?
Pris: 59,-
PartyDeco Folieballong Racerbil
Hvis bursdagsbarnet er gal etter racerbiler, har du akkurat funnet den perfekte ballongen å pynte med i bursdagsfeiringen. Denne ballongen ser nemlig ut som en stilig og tøff racerbil! Det kan ikke bli?
Pris: 79,-
PartyDeco Folieballong Orbz Rosa/Oransje - 1-pakning
Vil du forsikre deg om at festen din ser skikkelig kul ut? Da er denne ballongen noe for deg. Den fargesterke, klodeformede dekorasjonen kommer til å skape en følelse av at festen finner sted blant?
Pris: 59,-
PartyDeco Folieballong Julekule
Det blir knapt festligere enn en folieballong fylt med helium! Bruk denne ballongen som en oppløftende dekorasjon til julefesten ? for en festligere jul. Folieballong Julekule kommer med et julete?
Pris: 129,-
PartyDeco Folieballong Stående Juletre
Det blir knapt festligere enn en folieballong fylt med helium! Bruk denne ballongen som en oppløftende dekorasjon til julefesten ? for en festligere jul. Folieballong Stående Juletre er en ballong?
Pris: 79,-
PartyDeco Folieballong Kirsebær - 1-pakning
Alle ballonger sprer en fantastisk feststemning, men noen ballonger er litt ekstra kule. Som denne! Det er en superstor ballong som ser ut som to kirsebær. Perfekt å pynte med på bassengfest eller sommerfest!Folieballong?
Pris: 59,-
PartyDeco Folieballong Julepingvin
Her har vi en veldig sjelden og elegant folieballong med motiv av en ekte julepingvin ? flydd inn direkte fra nordpolen etter telegram fra nissefar.Folieballongen krever omtrent like mye helium som 2?
Pris: 59,-
ESPA Folieballong Diamantring
Man kan kanskje bare drømme om å få en så stor diamantring på ordentlig, men som ballong er det fullt mulig. Selv om den er for stor for fingeren passer den utmerket som festdekorasjon, og den kommer?
Pris: 59,-
PartyDeco Folieballong Julerein
Selveste julereinen har kommet på besøk, og denne gangen er han oppblåst. Kanskje med luft eller kanskje med helium? Det finner du enkelt ut ? bare se om han svever eller ikke.Folieballongen krever?
Pris: 79,-
Ballongkungen AB Folieballong Lyseblå Sløyfe Shape - 109 cm
Sjekk ut denne supersøte ballongen som ser ut som en stor sløyfe! Den passer perfekt å dekorere med på en babyshower, en dåp eller en bursdagsfest. Match gjerne med andre dekorasjoner i blått. Du?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Stort Hjerte Gull
Kjenner du en helt eller heltinne som du vil gjøre litt ekstra stas på? Gi bort denne fine hjerteballongen for å vise personen at den har et hjerte av gull, bokstavelig talt! Eller hvorfor ikke gi bort?
Pris: 59,-
Hedlundgruppen Folieballong Sølv Happy New Year
For en vellykket nyttårsfest trenger du ikke bare sprudlende drikke for å skåle med på slaget tolv. Du trenger også passende dekorasjoner for en super feststemning, og det kan denne rålekre nyttårsballongen?
Pris: 59,-
Creative Folieballong Gaming Party Metallic - 1-pakning
Denne kule ballongen kan du henge opp før vennene dine kommer over på en spillekveld. Kom i stemning, og så er det bare å utfordre hverandre i ulike TV- og dataspill. Vinneren kan få den fine ballongen?
Pris: 69,-
PartyDeco Folieballong Reinsdyransikt
Det blir knapt festligere enn en folieballong fylt med helium! Bruk denne ballongen som en oppløftende dekorasjon til julefesten ? for en festligere jul. Folieballong Reinsdyransikt kommer med?
Pris: 59,-
PartyDeco Folieballong Juledråpe
Det blir knapt festligere enn en folieballong fylt med helium! Bruk denne ballongen som en oppløftende dekorasjon til julefesten ? for en festligere jul. Folieballong Juledråpe kommer med et julete?
Pris: 79,-
PartyDeco Folieballong Kaktus - 1-pakning
Planlegger du en fest med meksikansk tema eller kanskje en koselig tacokveld med vennene dine? Ikke glem å dekorere og pynte fint til i rommet før gjestene ankommer. Denne kule kaktusballongen passer?
Pris: 89,-
PartyDeco Folieballong Bambi Reinsdyr
Det blir knapt festligere enn en folieballong fylt med helium! Bruk denne ballongen som en oppløftende dekorasjon til julefesten ? for en festligere jul. Folieballong Bambi Reinsdyr kommer med?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Hjerte Lilla - 91 cm
Det er nok ingen festdekorasjoner som sprer en like festlig stemning som ballonger. Denne herlige ballongen formet som et lilla hjerte passer perfekt å blåse opp og dekorere med på en bursdagsfest eller?
Pris: 149,-
Folieballong Herr Utrolig Airwalker - 1-pakning
Her er han ? pappaen som ikke bare driver med vanlige arbeidsoppgaver og tar hånd om barna, han redder også verden sammen med sin kule familie! Ja visst, det er ikke hvilken som helst familie, ?
Pris: 59,-
PartyDeco Folieballong Polkagrisstang
Det blir knapt festligere enn en folieballong fylt med helium! Bruk denne ballongen som en oppløftende dekorasjon til julefesten ? for en festligere jul. Folieballong Polkagris Grønn/ Rød kommer?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Happy Birthday 70 Glitter
Er det noen som fyller det magiske tallet 70 år? Da må dette selvfølgelig feires i stor stil! Festlokalet er et lurt sted å starte, siden det er selve grunnlaget for en god feiring. Ved hjelp av denne?
Pris: 69,-
ESPA Folieballong Juletre Merry Christmas
Bursdager, bryllup, halloween ? på alle andre store feiringer er ballonger en gjenganger, så hvorfor ikke pynte med ballonger på den største feiringen av dem alle: julen! Med ballonger i julens farger?
Pris: 59,-
PartyDeco Folieballong Stjerne Metallic Roségull - 1-pakning
Fyll festen med stjerner ved hjelp av denne ballongen! Perfekt for å sette et ekstra preg på babyshoweren, nyttårsfesten eller hagefesten. Folieballong Stjerne Metallic Roségull er en stjerneformet?
Pris: 89,-
PartyDeco Folieballong Stående Nøtteknekker
Det blir knapt festligere enn en folieballong fylt med helium! Bruk denne ballongen som en oppløftende dekorasjon til julefesten ? for en festligere jul. Folieballong Stående Tinnsoldat kommer?
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Folieballong Jester Maske - 95 cm
Her er en skikkelig tøff ballong som ser ut som en gammeldags karnevalsmaske. Ballongen blåses opp og passer perfekt på stue- eller kjøkkenveggen under halloweenfesten. Det kommer sikkert til å dukke?
Pris: 69,-
PartyDeco Folieballong Hai Stor
Denne haien svømmer like glad gjennom havdypet som gjennom luften når den ledes med en ballongsnor av barnet ditt! En perfekt ballong for barnet som skal bli marinbiolog når han eller hun vokser opp, ?
Pris: 129,-
Ballongkungen Folieballong Love Silver
Skal du pynte lokalet til bryllupsfesten? Da har du virkelig funnet riktig ballong til formålet. Kjærligheten er naturligvis det viktigste når to mennesker gifter seg, og derfor finnes det ingen ballong som passer bedre…
Pris: 59,-
Creative Folieballong Lama Party
Denne fargeglade ballongen med en lama med partyhatt på hodet blir en perfekt dekorasjon i et selskap. Man kan ikke annet enn å bli glad når man ser den kule lamaen på ballongen, og glade gjester er?
Pris: 59,-
PartyDeco Folieballong Stjerne 3D - 70 cm
Vakker 3D-ballong formet som en gullfarget stjerne som du kan henge opp til jul, på barnefesten eller i vinduet til daglig bruk. Kan fylles med både luft og helium. Velg mellom to forskjellige størrelser.Vær?
Pris: 59,-
PartyDeco Folieballong Romrakett Rød
Hvorfor ikke slenge sammen en tøff verdensromfest hvor gjestene kan ha på hjelm og blåse i gravitasjonslovene? Inviter på frysetørket astronautmat og dekorer med en tøff rakettballong!Folieballong?
Pris: 179,-
PartyDeco Folieballong Bride To Be
Er du på jakt etter en lekker dekorasjon til utdrikningslaget? Ballonggirlanderen «Bride To Be» tar utdrikningslaget til neste nivå. Overrask den vordende bruden med denne staselige dekorasjonen, så?
Pris: 59,-
PartyDeco Folieballong Edderkopp Svart - 60 x 101 cm
Guffen folieballong formet som en edderkopp med ekle ben og i en svart farge. Kan fylles med både helium og luft, avhengig av om du vil at edderkoppen skal sveve eller ikke.Vær oppmerksom på at ballongen?
Pris: 59,-
PartyDeco Folieballong Ananas Gull
Hvis du planlegger en skikkelig luksuriøs fest, er det aldri feil med svevende gullballonger i ananasform. En perfekt stemningshever for en uforglemmelig fest!Folieballong Ananas Gull inneholder en gullaktig?
Pris: 69,-
PartyDeco Folieballong Stjerne 3D - 95 cm
Vakker 3D-ballong formet som en gullfarget stjerne som du kan henge opp til jul, på barnefesten eller i vinduet til daglig bruk. Kan fylles med både luft og helium. Velg mellom to forskjellige størrelser.Vær?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Stjerne Blue Capri - 91 cm
Denne stjerneballongen er helt fantastisk og sprer en herlig festfølelse! Sett gjerne sammen noen små og store ballonger til en fin ballongbukett, og om ønskelig kan du supplere med runde eller hjerteformede?
Pris: 59,-
Folieballong Rund Holografisk Lyseblå - 91 cm
Alt som kan feires skal jo selvfølgelig feires, eller hva? Bursdager, en ny baby, nyttårsaften, navnedag, at sommeren er her, eller at det rett og slett er fredag igjen! Med denne flotte ballongen er?
Pris: 59,-
PartyDeco Folieballong Daisy Flower
Pynt rommet som en vakker sommereng! Hvordan da, lurer du sikkert på nå? Med denne kule ballongen som ser ut som en vakker tusenfryd, selvfølgelig! Ballongen passer like godt i bursdagsselskap som på?
Pris: 59,-
PartyDeco Folieballong Girl Roségull - 1-pakning
Om denne ballongen er med på festen råder det ingen tvil om hva det er som skal komme. Fargen følger det klassiske rosa temaet for en babyshower, og skaper også en mer pyntet stemning. Perfekt?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Stort Hjerte Sølv
De fleste av oss liker sølv, derfor kan du kjøpe denne fine sølvballongen formet som et hjerte. Ballonger forbindes ofte med fest eller en eller annen form for feiring.Denne fine hjerteballongen i sølv?
Pris: 59,-
PartyDeco Folieballong UFO Grønn
Om det finnes liv i verdensrommet, kan vi ikke svare på, men vi kan tilby en skikkelig tøff ballong som ser mistenkelig mye ut som en alien. Var det noen som sa verdensromfest?Folieballong UFO Grønn?
Pris: 59,-
PartyDeco Folieballong Flamingo Rosa
Er det på tide med en sommerfest? Da må du ikke glemme det viktigste: En knallrosa flamingo som svever og hilser gjestene velkommen! Det kan vel knapt bli mer sommerlig enn det? Folieballong Flamingo?
Pris: 59,-
PartyDeco Folieballong Skjelett Boo!
Er du ute etter en stor, men skummel halloweenballong til barna? Da er denne folieballongen bare et must! Ikke bare er den kul, den er også veldig halloween som vi på Partyking elsker.Folieballong?
Pris: 59,-
Hedlundgruppen Folieballonger I Love U Rød/Sølv - 3-pakning
Hvis du tror at det bare er barn som blir superglade av ballonger, tror du feil! Dersom du gir bort disse romantiske ballongene til din hjertevenn på valentinsdagen eller som bursdagspresang?
Pris: 2 995,-
Elektrisk Ballongpumpe til Folieballonger Premium
Av og til handler det om mengde. Én ballong er alt for lite. En stor gruppe ballonger er som oftest bedre enn én alene. Slik har det alltid vært.Elektrisk Ballongpumpe til Folieballonger Premium blåser?
6h.no - 20©14 - Kontaktinfo: 6H - Billig og veldig flotte produkt, ofte best i test.