6H.NO 6h
Stikkord
Europe
Globos
Girlander
Happy
Birthday
Produktsøk Sort på   Minimumspris

Produktoversikt

Globos europe

Pris: 59,-
Globos Europe Girlander Happy Birthday L.O.L.
L.O.L. Surprise ble fort en favoritt hos mange barn. Med denne fine girlanderen med L.O.L. Surprise-motiv går det raskt og enkelt å lage et festlig bursdagsrom. Heng opp girlanderen over festbordet eller?
Pris: 79,-
Globos Europe Mikkes Klubbhus Plastduk
Innby Mikke, Minni og Donald til selskapet i form av denne supermorsomme bordduken. For det er jo ikke alltid de har tid til å besøke alle barneselskap som holdes verden over, men med denne Mikkes Klubbhus-duken?
Pris: 59,-
Globos Europe Plastduk L.O.L.
Kjenner du noen som liker de søte dukkene fra L.O.L. Surprise? Hvorfor ikke overraske henne eller ham med denne fine duken? På duken ser man flere av dukkene fra L.O.L. Surprise i de fine klærne sine.?
Pris: 179,-
Globos Europe Konfetti Store Gull Metallisk - 250 gram
Ikke glem å skaffe konfetti når du planlegger en fest! Denne konfettien er ikke bare gullfarget, den er også ekstra stor. Den er veldig effektfull å dekorere med på både store og små fester. Spre?
Pris: 59,-
Globos Europe Partydraperi Fargerik
Dette morsomme draperiet med remser i ulike farger kan henges opp i en døråpning eller på en vegg. La gjestene dine gjøre en fargerik entré, eller heng draperiet bak festbordet eller buffébordet.?
Pris: 79,-
Globos Europe Duk Papir Gul - 119 cm x 8 m
Dekk på til et herlig langbord med denne flotte duken. Den har en pen gulfarge som lyser opp hele rommet ? perfekt når du planlegger barneselskap, familiemiddag eller sommerfest ute i hagen. Duken?
Pris: 349,-
Globos Europe Ballongbue Pink Party
Arranger den mest spektakulære, instagramvennlige og fineste babyshoweren med en ballongbue! Med en oppsiktsvekkende rosa ballongbue er det ingen som kommer til å unngå å legge merket til?
Pris: 59,-
Globos Europe Girlander Happy Birthday Lego Ninjago
Denne kule girlanderen med teksten «Happy Birthday» og motiv fra Lego Ninjago blir en stilig dekorasjon å henge opp i et barneselskap. På girlanderen vises modige ninjahelter som ikke nøler med å?
Pris: 69,-
Globos Europe Folieballong XL Hjerte Rød
Gi bort kjærlighet i form av en rød hjerteformet ballong! Ballongen passer perfekt til å dekorere med i et bryllup eller på valentinsdagen. Denne herlige ballongen er stor ? nesten en meter ?så?
Pris: 129,-
Globos Europe Ballongforseglere med Snøre Sølv - 100-pakning
Det å dekorere rommet med herlige ballonger hører til i et selskap, men det kan være ganske mye jobb å blåse opp, forsegle og knyte fast snørene på ballongene. Så bra at det finnes hjelp å få!?
Pris: 59,-
Globos Europe Partyhatter Paw Patrol - 6-pakning
Paw Patrol er her for å redde festen og sørge for at det blir en uforglemmelig tilstelning! Med disse partyhattene skaper du garantert den perfekte feststemningen på bursdagsbarnets store dag!Partyhatter?
Pris: 59,-
Globos Europe Plastduk Sofia Den Første
Et prinsesseselskap er mange barns store drøm! La Sofia den Første hjelpe deg, så går det raskt og enkelt å stelle i stand til prinsesseselskapet. Denne duken gir en magisk prinsesseoppdekking, og?
Pris: 59,-
Globos Europe Papptallerkener Rainbow Party - 8-pakning
Vi eeeelsker en gøy regnbuefest! Så mye farge på et og samme sted gjør det umulig å være sur. Server en staselig kake på de fineste regnbuetallerkenene våre for en maksimal festfølelse! Papptallerkener?
Pris: 59,-
Globos Europe Ballonger Mikke og Minni - 8-pakning
Hva er vel en fest uten Mikke Mus? I alle fall blir det en fest som er flere hakk kjedeligere enn en fest med ham! Hva er den enkleste måten å få opp feststemningen på? Med ballonger med Mikke Mus?
Pris: 59,-
Globos Europe Plastduk Minions
De hysterisk morsomme Grusomme Meg-filmene gjorde braksuksess over hele verden takket være hovedpersonens søte (men ikke veldig smarte) hjelpere ? minionsene! Og hvordan kan man la være å elske disse?
Pris: 349,-
Globos Europe Bordduk Papir Hvit - 119 x 100 m
Denne flotte duken passer perfekt når du skal invitere venner og slekt til festlig lag! Den passer både til konfirmasjonen, bryllupet og eksamensfesten ? den både ser flott ut og beskytter bordet?
Pris: 69,-
Globos Europe LED-Ballonger Blå - 5-pakning
Maksimer effekten på festen med disse LED-ballongene som bokstavelig talt kommer til å lyse opp festen!I pakken medfølger små runde LED-lamper som du slår på og deretter stapper?
Pris: 59,-
Globos Europe Plastduk Barbie
Planlegger du en Barbiefest? Ikke glem å dekke på et festlig bord! Med denne fine duken går det raskt og enkelt. Duken er av plast, så hvis en gjest kommer til å søle litt så gjør det absolutt?
Pris: 69,-
Globos Europe Girlander Happy Birthday Spiderman
Inviter til et superheltselskap! Dekorer med denne kule girlanderen. Heng den opp over selskapsbordet eller rett på veggen. Du trenger ikke være Spiderman for å lykkes med å få opp girlanderen. Den?
Pris: 79,-
Globos Europe Duk Papir Skotskrutete - 119 x 8 m
En klassisk rødrutete duk som passer både til hagefesten og pikniken, barneselskapet og bursdagsselskapet. Og det beste av alt er at du ikke trenger å bekymre deg for at gjestene dine skal søle eller?
Pris: 59,-
Globos Europe Partyhatter Frost/Frozen Northern Lights - 6-pakning
Når det er på tide med fest for Frost-fantasten, passer disse iskalde festhattene helt perfekt å ha på hodet! Med Anna og Elsa i nærheten blir festen akkurat så glitrende magisk som du kan forestille?
Pris: 59,-
Globos Europe Papptallerkener Paw Patrols Skye og Everest - 8-pakning
Bestevennene Skye og Everest er her for å redde bursdagsfesten med sine stilige papptallerkener! Inviter bestevennene dine og bak verdens største kake ? det kan ikke bli annet enn vellykket! Papptallerkener?
Pris: 129,-
Globos Europe Stickers Enhjørninger
Enhjørninger er søte og magiske dyr. Kan du tenke deg en bedre kombinasjon? Dette arket er fullt av klistremerker med ulike enhjørninger. Perfekt å gi bort i bursdagsgave, julegave eller i festposene?
Pris: 59,-
Globos Europe Ballonger LOL Surprise - 8-pakning
Gled barna med disse LOL Surprise-ballongene! Når ballongene prydes av barnas favorittdukker, kommer du uten tvil til å bli satt pris på, og de gjør seg ypperlig som dekorasjon?
Pris: 599,-
Globos Europe Ballongbue Sett
Lag en innbydende ballongbue til festen, bryllupet eller arrangementet ditt. Det er ikke så mye annet som kan løfte en tilstelning til nye høyder som en praktfull ballongbue, det tør vi (nesten) love.  Ballongbue Sett er…
Pris: 79,-
Globos Europe LED-Ballonger Norge - 4-pakning
Riktig festlige LED-ballonger som er perfekte for alle norske høytider som skal feires! Demp belysningen i rommet slik at ballongene blir ekstra virkningsfulle og lyser opp i mørket. For du vil vel sikkert?
Pris: 59,-
Globos Europe Folieballong Baby Shark
Baby .... SHARK! Resten av melodien er du sikkert kjent med hvis du har et barn hjemme som aldri får nok av disse søte haiene! Er det snart tid for barnebursdag? Da gjør denne ballongen garantert susen!…
Pris: 349,-
Globos Europe Ballongbue Pastel Party
Når du ønsker at festen din skal skille seg ut i mengden og virkelig bli minneverdig, er det alltid en enkel måte og skape et storslagent resultat på: med en ballongbue! En kreativ og mektig dekorasjon?
Pris: 59,-
Globos Europe Masker Avengers - 6-pakning
Med disse kule maskene kan barna forvandles til tøffe og modige superhelter. Og ikke hvilke helter som helst, men heltene fra filmen Avengers: Captain America, Hulken, Iron Man og Thor. På norsk kalles?
Pris: 129,-
Globos Europe Pinata Minni Mus
Avslutt barnebursdagen med en Minni Mus-pinata. Først fyller du den med godteri, sjokolade eller noen andre overraskinger og når barna drar i de forskjellige snorene åpnes pinataen opp og alt ramler?
Pris: 59,-
Globos Europe Partyhatter Biler/Cars 3 - 6-pakning
Forvandle festen din til byens raskeste ved hjelp av disse Lynet McQueen-pyntede festhattene. En naturlig suksess for alle festere som elsker biler! Partyhatter Biler/ Cars 3 kommer med 6 stykk?
Pris: 69,-
Globos Europe Flaggirlander Lego City
Lego City inviterer barna inn i en spennende verden med realistiske kjøretøy, detaljerte hus og mange stilige karakterer. Her kan barna skape sine egne verdener på en fantasifull måte. Denne stilige?
Pris: 599,-
Globos Europe Snor til Ballongbue - 1000 meter
En ballongbue er en nydelig dekorasjon som passer perfekt til fester og bryllup. Når du skal binde ballongene på buen, trenger du en god snor for at ballongene skal sitte godt fast. Her kan du velge?
Pris: 129,-
Globos Europe Girlander Happy Birthday Avengers
Dette er en skikkelig kul girlander til en bursdagsfest med superhelttema! Alle de tøffe heltene fra filmen The Avengers er på Happy birthday-bokstavene. Hvis du ser nøye etter, kan du nok se Captain?
Pris: 89,-
Globos Europe Vimpelgirlander Mikke Mus Klubbhus
Mikke Mus er en klassisk og høyt elsket figur fra Disney. Han har lenge vært manges favoritt. Overrask Mikkefantasten med en herlig fest og pynt med denne fargerike girlanderen. På girlanderen vises?
Pris: 79,-
Globos Europe Duk Papir Marineblå - 119 cm x 8 m
Et festbord med en vakker duk gir et høytidelig og festlig inntrykk. Denne marineblå duken ser ikke bare festlig ut, den er også veldig praktisk. Den er nemlig laget av papir og beskytter bordet, og?
Pris: 349,-
Globos Europe Ballongbue White Party
Hvorfor nøye seg med noen få ballonger, når man kan få en hel bue? Denne hvite ballongbuen er spektakulær i all sin stilrene prakt, og den passer inne på de vakreste bryllupene, bursdagsfestene?
Pris: 79,-
Globos Europe Duk Papir Lysegrønn - 119 cm x 8 m
Denne lysegrønne duken blir en skikkelig fargeklatt på bordet. Perfekt når du planlegger barneselskap, grillmiddag med vennene eller en sommerfest i hagen på en varm og solrik sommerdag! Duken ser?
Pris: 79,-
Globos Europe Papirkonfetti Lilla - 1 kg
Konfetti egner seg ypperlig til alle slags festlige anledninger! Dryss den ut på bordet som en vakker borddekorasjon og kombiner gjerne med andre festeffekter som ballonger og girlandere!Papirkonfetti?
Pris: 69,-
Globos Europe LED-Ballonger Røde - 5-pakning
Ekstra festlige ballonger som gir en fin effekt når mørket faller på.Overrask din elskede, inviter til fest eller fyll opp et rom med disse røde, lysende LED-ballongene.Hver pakke inneholder små?
Pris: 59,-
Globos Europe Girlander Happy Birthday Ladybug
I serien Miraculous Ladybug forvandles en tenåring til en superhelt og redder byen Paris. Med denne tøffe girlanderen med Miraculous Ladybug-tema, kan du forvandle et vanlig rom til et festrom og redde?
Pris: 599,-
Globos Europe Ballongbue Sett
Lag en innbydende ballongbue til festen, bryllupet eller arrangementet ditt. Det er ikke så mye annet som kan løfte en tilstelning til nye høyder som en praktfull ballongbue, det tør vi (nesten) love.…
Pris: 59,-
Globos Europe Pappmasker Darth Vader - 6-pakning
Med denne masken foran ansiktet forvandles du til Darth Vader på bare noen sekunder. Perfekt til et karneval eller et selskap med Star Wars-tema! Del gjerne ut en maske til hver gjest når de kommer til?
Pris: 349,-
Globos Europe Balloonboost på Flaske - 1000 ml
Med balloonboost får ballongene dine lengre flytid og holder seg store og fine gjennom hele festen! Perfekt når du planlegger en fest og vil dekorere lokalet med flotte ballonger. Balloonboost sørger?
6h.no - 20©14 - Kontaktinfo: 6H - Billig og veldig flotte produkt, ofte best i test.