6H.NO 6h
Stikkord
Amscan
International
Karnevalskostyme
Hengende
Dekorasjon
Produktsøk Sort på   Minimumspris

Produktoversikt

Amscan international

Pris: 59,-
Amscan International Rød/Hvit/Blå Stjerner Hengende Dekorasjon
Når 17. mai skal feires og gjestene kommer inn gjennom døren, må de bli ønsket velkommen på best mulig måte. Det gjør du enkelt ved å henge opp disse glinsende stjernene i blått, hvitt og rødt.Rød/ Hvit/…
Pris: 179,-
Amscan International Day of the Dead Papirlykter - 6-pakning
Bordet er dekket med diverse Halloween-tilbehør, som papptallerkener og asjetter, engangskopper og svart plastbestikk. Duken ligger på plass, og alle hvite, svarte og sølvfargede lys lyser opp høstmørket.?
Pris: 129,-
Amscan International Pom Pom Gul Hengende Dekorasjon
Pynt til påske! Disse klargule pom poms er akkurat det du trenger for å ønske våren velkommen. Pom Pom Gul Hengende Dekorasjon leveres i 3-pakning og er formet som gule pom poms. De?
Pris: 59,-
Amscan International Veske gresskar Halloween
Denne vesken passer utmerket i halloweentider. Fyll den med pynt og tilbehør til halloweenfesten for å komme i den riktige stemningen før årets beste partyhelg. Med den oransje fargen og det muntre?
Pris: 59,-
Amscan International Vindusdekorasjoner Bloddråper - 2-pakning
Spre løsøyne og avhuggede fingre på ulike steder i huset, sett et råttent skjelett i hjørnet av stuen og dekk alle vegger og vinduer med blodflekker. Det er ikke engang noe å tenke på, det er halloweenfest?
Pris: 69,-
Amscan International Svarte/Røde Roser
For å få den litt mer luksuriøse følelsen på halloweendekorasjonen så leter du etter noe som gir et friskt, voksent og hverdagslig inntrykk på gjestene. På tross av at det føles slik så skal?
Pris: 599,-
Amscan International South Park Kenny McCormick Karnevalskostyme -
I den første episoden av tegnefilmserien South Park dør Kenny. I den andre episoden dør han også. Og i den tredje. Og i den fjerde, osv. osv. Helt siden 1997. I hver eneste episode. Begynner vi å?
Pris: 449,-
Amscan International Robin Hood Dame Karnevalkostyme - Large
En lovløs person er en som aktivt har valgt å stille seg selv utenfor samfunnet og klare seg på egen hånd, oftest på grunn av at samfunnets struktur ikke stemmer overens med personens verdier. Dersom?
Pris: 89,-
Amscan International Diamantringer Honeycombs Hengende Dekorasjon -
Å pynte og dekorere til et bryllup er nok det som mange ser aller mest fram til, og det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor! En av de mest tydelige symbolene for giftermålet er naturligvis selve?
Pris: 129,-
Amscan International Pom Pom Turkis Hengende Dekorasjon
Skal du ha fest med middelshavtema eller går du med tanker om å innrede baderommet? Disse fargesterke pompongene kommer virkelig til å live opp stemningen hvor enn du velger å plassere dem!Pom?
Pris: 59,-
Amscan International Girlander Eid Hengende Dekorasjoner - 6-pakning
Når ramadan og den lange fasten er over, er det på tide å stille i stand en stor fest. Inviter alle du kjenner og la naboer, venner, familie og slektninger komme hjem til deg. Dekorer først med disse?
Pris: 59,-
Amscan International Gresskar Hagesekker - 3-pakning
For en hageeier innebærer ikke bare høsten at det er på tide å feire Halloween, men at man også må rake en stor mengde løv som faller ned fra trærne. Med hjelp av disse posene kan du kombinere?
Pris: 59,-
Amscan International Bokstavgirlander Happy Birthday My Little Pony - 200x15
Girlandere er både fine og festlige ? denne varianten går i temaet My Little Pony og kommer til å passe perfekt på festen din! Den måler hele 1, 3 meter og kan henges opp over bordet eller i døråpningen.?
Pris: 349,-
Amscan International Vampyrkjole Roser Barn Karnevalskostyme - X-Large
Vampyrkostyme på halloween er en klassiker blant store og små! Når barnet får på seg denne kjolen, er det bare å hente frem godteriet ? ellers er det rampestreker på gang!Vampyrkjole Roser Barn?
Pris: 599,-
Amscan International Disko Queen Karnevalskostyme - Small
Enda en grunn til å leve ut din indre QUEEN! Ta på deg kostymet, hente frem mikrofonen og syng deg hes på hele ABBAs diskografi. Med dette kostymet blir du virkelig the dancing queen! Disko Queen?
Pris: 59,-
Amscan International Swirls Hollywood Hengende Dekorasjon - 12-pakning
En fest med Hollywood-tema er luksuriøst, storslått og elegant! La gjestene dine føle seg som store filmstjerner for en dag! Disse fine hengende dekorasjonene er perfekte for å pynte en Hollywood-fest?
Pris: 69,-
Amscan International Swirls 18 Rosa Hengende Dekorasjon - 12-pakning
Planlegger du en bursdagsfest for noen som fyller 18 år? Da er dette den perfekte dekorasjonen. Flotte swirls som du henger opp i taket for en herlig feststemning. Å bli myndig skjer bare en gang, så?
Pris: 59,-
Amscan International Bokstavgirlander Gratulerer til Studenten
Hva sier du til en skikkelig fin bokstavballong på hele 2, 8 meter med teksten: "Grattis till studenten"? Det kommer nok til å pynte på studentfesten...Bokstavgirlander Gratulerer til Studenten leveres?
Pris: 89,-
Amscan International Girlandere Sirkler Rød Glitter - 6-pakning
Disse nydelige girlanderne med røde glitrende sirkler kan henges rett på veggen som en fin dekorasjon eller i en døråpning som et draperi. Røde festdekorasjoner passer like fint å dekorere med på?
Pris: 59,-
Amscan International Ballonger Stjerner - 6-pakning
Disse stjerneballongene fungerer til alle slags feiringer, særlig dersom det er en liten stjerne dere skal feire! Bursdagsfest, dåp, vårfest eller kanskje bare en fest som en unnskyldning for å samle?
Pris: 59,-
Amscan International Invitasjonskort med Ballonger - 8-pakning
En fest starter alltid med invitasjonskort, og disse flotte invitasjonskortene med mange ballonger i forskjellige farger er helt perfekte. De passer utmerket å bruke når det skal inviteres til barnefest,…
Pris: 599,-
Amscan International South Park Eric Cartman Karnevalskostyme -
«I'm not fat, I'm just big-boned!!»... Dette har vi hørt helt siden South Park inntok skjermen i 1997. Begynner vi å bli litt lei av denne replikken? NEI! Det var morsomt da, og det er kjempemorsomt?
Pris: 79,-
Amscan International Hengende Kroppsdeler Veggdekorasjon
En enklere måte for å få til en skikkelig uhyggelig stemning på halloweenfesten må du lete lenge etter! Denne makabre veggdekorasjonen med hengende, blodige kroppsdeler er nesten alt du trenger for?
Pris: 599,-
Amscan International South Park Eric Cartman Karnevalskostyme -
«I'm not fat, I'm just big-boned!!»... Dette har vi hørt helt siden South Park inntok skjermen i 1997. Begynner vi å bli litt lei av denne replikken? NEI! Det var morsomt da, og det er kjempemorsomt?
Pris: 129,-
Amscan International Klovnehatt Fransk - One size
Hvorfor velge å kle deg ut som en superhelt på karnevalet når du heller kan ankomme som en herlig klovn! Klovner er en sikker vinner på temafester, og det beste med det hele er at du til det fulle?
Pris: 89,-
Amscan International Bokstavballong Love Sølvfarget
En skikkelig kjærlighetsfull og fin ballong! Formen på ballongen lager ordet «love». Dekorer med ballongen til en bryllupsmiddag, på valentinsdagen, til forlovelsesfest, på en dåp eller en babyshower.?
Pris: 89,-
Amscan International Girlandere Sirkler Rosa Glitter - 6-pakning
En glitrende girlander er en perfekt festdekorasjon! Disse girlanderne med rosaskimrende sirkler er perfekte å dekorere med på markeringer og fester, som for eksempel babyshower, prinsessefest eller?
Pris: 69,-
Amscan International Briller Tequilaglass
Elsker du Mexicofester med fargerike festdekorasjoner, god mat og fargesterke drinker, kommer du til å elske disse fete brillene som er formet som tequilaglass. Sett dem på nesa, og vips, så er du klar?
Pris: 59,-
Amscan International Girlander Happy Halloween Fargerik
Ønsker du å stelle i stand en skikkelig halloweenfeiring, men vil ikke at barna skal våkne kalde og svette av mareritt i flere uker? Heldigvis finnes det mange koselige og muntre halloweendekorasjoner?
Pris: 349,-
Amscan International Heks Pinata
En helfestlig heksepiñata til å fylle med godteri og slå i stykker. Perfekt til påskefeiringen eller Halloweenfesten. Pinataen er opprinnelig en tradisjon som stammer fra de latinamerikanske?
Pris: 599,-
Amscan International South Park Kenny McCormick Karnevalskostyme -
I den første episoden av tegnefilmserien South Park dør Kenny. I den andre episoden dør han også. Og i den tredje. Og i den fjerde, osv. osv. Helt siden 1997. I hver eneste episode. Begynner vi å?
Pris: 449,-
Amscan International Kengurubaby Karnevalskostyme - Medium
Om du liker temafester, så har vi mange forskjellige kostymealternativ, og vi på PartyKing synes at det er viktig at alle blir inkludert, selv de aller minste. Nå kan babyen din også være med på?
Pris: 59,-
Amscan International Folieballong Bloody Mary Supershape - 1-pakning
Bloody Mary er en klassisk drink som passer like godt til lunsj og fest! Drinken består av vodka, tomatjuice og krydder, og glasset er ofte pyntet med selleri, oliven eller sitronskiver. By vennene på?
Pris: 59,-
Amscan International Banner Ramadan Kareem
Ønsk venner og familie en sjenerøs ramadan med denne vakre veggdekorasjonen. Ramadan er en muslimsk fastemåned som innebærer at trofaste muslimer faster fra soloppgang til solnedgang. Pynt hjemmet?
Pris: 799,-
Amscan International Stranger Things Eleven Karnevalskostyme -
Få på deg kostymet og skaff deg masse servietter, for når du ved hjelp av dine telepatiske krefter snur opp ned på karnevalet, vil dette innebære en hel del neseblod! Stranger Thing Eleven Karnevalskostyme?
Pris: 59,-
Amscan International Bordduk My Little Pony
Inviter de søte små hestene fra "My Little Pony" til festen, så vil du garantert imponere alle gjestene dine. Bordduk My Little Pony er en søt duk av plast der motivet er hentet fra den berømte serien?
Pris: 179,-
Amscan International La Casa de Papel Maske - One size
Med denne flotte plastmasken ser du ut som en av ranerne i serien La Casa de Papel. Masken er laget av plast og er sånn skummelt steril, men likevel ikke, hvis du skjønner hva vi mener ...La Casa de?
Pris: 69,-
Amscan International Bordduk Lokomotivet Thomas
Arrangerer dine drømmers barneselskap ved hjelp av denne praktiske bordduken som forestiller det tøffende lokomotivet Thomas. Duken har både et praktisk og et dekorativt formål siden den både beskytter?
Pris: 89,-
Amscan International Banner med Frynser Hawaii - 178 cm
Med dette flotte banneret skaper du raskt og enkelt en festlig stemning når du skal invitere til fest. Banneret festes enkelt i en døråpning, rundt et bord eller rett på veggen. Banneret, med sine?
Pris: 79,-
Amscan International Papirlykter Girlander Gul
Alt du trenger for at påsken skal bli en glad høytid er denne girlanden med lykter på!Den fungerer også selvsagt kjempebra som dekorasjon året rundt i hjemmet, for eksempel på balkongen?
Pris: 59,-
Amscan International Swirls 60 Gull/Sølv Hengende Dekorasjon -
60 år skal feires og det gjør du best med disse dekorasjonene med 60 hengende litt her og der. Ingen vil overse bursdagsbarnets alder når det feires med pomp og prakt. Det skal glitre og skinne, og?
Pris: 79,-
Amscan International Folieballong Brudgom Shape - 1-pakning
Ingen bryllup uten en stilig brudgom, ikke sant? Denne herlige ballongen er formet som en brudgom med svart jakke og stilig frisyre. Ballongen blir en fantastisk dekorasjon til utdrikningslaget, forlovelsesfesten?
Pris: 799,-
Amscan International Stranger Things Eleven Karnevalskostyme -
Få på deg kostymet og skaff deg masse servietter, for når du ved hjelp av dine telepatiske krefter snur opp ned på karnevalet, vil dette innebære en hel del neseblod! Stranger Thing Eleven Karnevalskostyme?
Pris: 59,-
Amscan International Folieballong Gratulerer til avgangseleven!
Overrask avgangeleven med en vakker ballong! Denne fine folieballongen med den kjente, svenske studentluen på kan veives rundt i skolegården når elevene endelig er ferdige med videregående skole, og?
6h.no - 20©14 - Kontaktinfo: 6H - Billig og veldig flotte produkt, ofte best i test.