6H.NO 6h
Stikkord
Ballongkungen
Ballonger
Folieballong
Tallballong
25-pakning
Produktsøk Sort på   Minimumspris

Produktoversikt

Ballongkungen ab

Pris: 249,-
Ballongkungen AB Ballonger Gratulerer med Dagen - 100-pakning
Røde og blå ballonger med et festlig motiv og teksten "Gratulerer med dagen!". Noe du bare må ha til bursdagsfesten eller til 17. mai-feiringen når du virkelig vil ha en topp stemning.?
Pris: 249,-
Ballongkungen AB Modellballonger Krom Lilla - 100-pakning
Med litt øvelse klarer du etter hvert å bøye og forme disse lilla modellballongene til mange forskjellige figurer. Imponer gjestene dine på festen med en ballonghund, eller kanskje et ballongsverd?Modellballonger?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Hjerte Peppa Gris & George
Peppa Gris fra barneprogrammet med samme navn, er mange barns favoritt. Og det er ikke så rart! Hvem vil ikke ha en venn som elsker å leke, kle seg ut og hoppe i søledammer? Her kommer Peppa Gris på?
Pris: 69,-
Ballongkungen AB Sifferballong Glitter Rosa - Siffer 5
Fødselsdagsfest på gang? Er det 18-åringen som skal feires, eller er det kanskje 50-årsfest? Uansett hva bursdagsbarnet fyller så kommer disse sifferballongene i glitrende rosafarge til å bli en?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Sifferballong Lyseblå Prikkete - Siffer 8
Med en sifferballong eller to vil bursdagsbarnet føle seg ordentlig feiret! Bare forestill det selv! Å se året du fyller i form av denne festfine sifferballongen på festen. Kult!Med Sifferballong?
Pris: 79,-
Ballongkungen AB Folieballong Lyseblå Sløyfe Shape - 109 cm
Sjekk ut denne supersøte ballongen som ser ut som en stor sløyfe! Den passer perfekt å dekorere med på en babyshower, en dåp eller en bursdagsfest. Match gjerne med andre dekorasjoner i blått. Du?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Ballonger Neonrøde - 25-pakning
Løft stemningen på blacklightfesten og kjøp disse superlekre neonballongene. Ballongene er UV-reaktive og selvlysende i UV-lys. Ekstremt stilige å ha på dansegulvet i mørket! Latexballongene?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Stort Hjerte Gull
Kjenner du en helt eller heltinne som du vil gjøre litt ekstra stas på? Gi bort denne fine hjerteballongen for å vise personen at den har et hjerte av gull, bokstavelig talt! Eller hvorfor ikke gi bort?
Pris: 179,-
Ballongkungen AB Ballonger Neonrøde - 100-pakning
Løft stemningen på blacklightfesten og kjøp disse superlekre neonballongene. Ballongene er UV-reaktive og selvlysende i UV-lys. Ekstremt stilige å ha på dansegulvet i mørket! Latexballongene?
Pris: 349,-
Ballongkungen AB Ballonger Krom Kobber - 100-pakning
Få det skikkelig fint i selskapet ved hjelp av disse krom kobberballongene! Velg mellom 10-, 25-, 50- og 100-pakning.Ballonger Krom Kobber finnes i tre ulike varianter og kommer i en krom kobberfarge.?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Happy Birthday My Little Shit - 45
Si gratulerer til bestevennen din på best mulig måte ? overrekk vedkommende en ballong med bæsjetema! Dette er den perfekte ballongen å gi bort til en kompis med sans for humor. Bare en ekte venn?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Stort Hjerte Rød
De fleste forbinder et rødt hjerte med kjærlighet. Derfor anbefaler vi deg å gi bort denne fine, store røde hjerteballongen til noen du er glad i. Hvorfor ikke overraske din elskede en helt vanlig?
Pris: 99,-
Ballongkungen AB Folieballong Bursdagskake med Stativ - 97 cm
Bursdager er synonymt med både ballonger og kake ? hvorfor ikke kombinere dem begge? Å forsøke å spise en kake som inneholder ballonger er kanskje å gå over streken, men å dekorere festlokalet?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Hjerte Lilla - 91 cm
Det er nok ingen festdekorasjoner som sprer en like festlig stemning som ballonger. Denne herlige ballongen formet som et lilla hjerte passer perfekt å blåse opp og dekorere med på en bursdagsfest eller?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Bokstavballong Gull - Bokstav M
Gjør festen ekstra minneverdig med store og fine bokstavballonger i gull!Bokstavballong Gull er laget av gullfarget folie. Du kan skrive "AMINA &: SARA" på bryllupet, "GRATULERER" på fødselsdagen, ?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Happy Birthday 70 Glitter
Er det noen som fyller det magiske tallet 70 år? Da må dette selvfølgelig feires i stor stil! Festlokalet er et lurt sted å starte, siden det er selve grunnlaget for en god feiring. Ved hjelp av denne?
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Folieballong Happy St. Patrick's Day - 57 cm
Man bør jo egentlig sørge for å ha noe å feire så fort muligheten oppstår. Det har allerede gått noen måneder siden sist det var fest og moro, så nå er det dags for å forberede seg på St. Patrick's?
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Folieballong Jester Maske - 95 cm
Her er en skikkelig tøff ballong som ser ut som en gammeldags karnevalsmaske. Ballongen blåses opp og passer perfekt på stue- eller kjøkkenveggen under halloweenfesten. Det kommer sikkert til å dukke?
Pris: 179,-
Ballongkungen AB Ballonger Premium Lyseblå - 100-pakning
Ved å fylle taket med heliumballonger skaper du noe som både er behagelig å hvile øynene på og som bidrar til en festlig stil. Det er derfor en veldig fordelaktig tilnærming hvis du skal dekorere?
Pris: 79,-
Ballongkungen AB Folieballong Frost 2 Hjerte - 45 cm
Her har vi en hjerteformet folieballong med motiv av favorittprinsessene våre ? Anna og Elsa fra Frost. Ballongen har farger i lilla nyanser, og kommer til å havne på minst topp 3 blant gavene!Folieballong?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Sifferballong Neon Rosa - Siffer 5
Superkule sifferballonger i heftig neonrosa farge som utvilsomt kommer til å bli en skikkelig hit på festen. Uansett om det er bursdag eller et visst årstall som står i sentrum for festen er disse?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Bokstavballong Blå - Bokstav Å
Storslagne arrangementer krever storslagent tilbehør og dekorasjoner, så gjør festen din prangende og pump opp heftige bokstavballonger! Med disse superstilige folieballongene i skimrende?
Pris: 179,-
Ballongkungen AB Ballonger Svart/Oransje - 100-pakning
Svarte og oransje runde ballonger av høy kvalitet for mange anledninger. Flytid med helium: Opp til 6 timer. Leveres i pose med 10-, 25-, 50- og 100-pakning. Mål: ca. 25-30 cm. Ø.Vi?
Pris: 99,-
Ballongkungen AB Ballonger Blå Metallic - 50-pakning
Gjør festen enda festligere og blås opp en masse fine ballonger. Her i en fin blå metallic-variant! Ballonger Blå Metallic finnes i variantene 10-, 25-, 50-, og 100-pakning.?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Bokstavballong Gull - Bokstav D
Gjør festen ekstra minneverdig med store og fine bokstavballonger i gull!Bokstavballong Gull er laget av gullfarget folie. Du kan skrive "AMINA &: SARA" på bryllupet, "GRATULERER" på fødselsdagen, ?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Ballonger Krom Sølv - 10-pakning
Ballonger er alltid et sikkert kort når du vil sette stemningen på festen, og om det er nettopp sølv som er det sentrale på festen, har du kommet til riktig sted! Disse sølvfargede ballongene kommer?
Pris: 179,-
Ballongkungen AB Ballonger Fersken - 100-pakning
Det er ingenting som skaper mer feststemning enn ballonger, og denne flotte ferskenfargede ballongen er absolutt ikke noe unntak. Blås dem opp og fest dem på vegger, vinduer eller spre dem utover bordet?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Sparkling Birthday 18
Skal dere feire noen som endelig fyller 18? Kanskje ungdommen allerede har følt seg voksen lenge, men nå er det iallfall blitt en realitet, sånn reint juridisk, altså. Dette er en bursdag som bør?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Bokstavballong Blå - Bokstav M
Storslagne arrangementer krever storslagent tilbehør og dekorasjoner, så gjør festen din prangende og pump opp heftige bokstavballonger! Med disse superstilige folieballongene i skimrende?
Pris: 149,-
Ballongkungen AB Ballonger Godt Nytt År! - 50-pakning
Familien er samlet. Dette året vil dere feire sammen, både voksne og barn. Det er første gangen på lenge at dere kan feire alle sammen samlet, så dere tar ikke dette for?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Ballonger Lyselilla - 25-pakning
Dekorer festen med en haug med lyselilla ballonger! Perfekt til både temafesten og andre valgfrie fester.Lyselilla runde latexballonger av høy kvalitet som kan fylles med både luft og helium.Svevetid?
Pris: 179,-
Ballongkungen AB Ballongsett Tak Gul & Blå
I Sverige er studentfeiringen en viktig milepæl i livet, og studenten fortjener ikke noe mindre enn en feiring med brask og bram! Slå på stortromma og la taket bade i gult og blått, slik?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Tallballong med Stativ Pastellrosa - Tallet
Pynt til selskapet med tallballonger som viser hvor mange år bursdagsbarnet fyller! Disse ballongene har en herlig rosa farge, og de har også en smart bunn slik at du kan sette dem på et bord eller?
Pris: 349,-
Ballongkungen AB Ultra Hi-Float - 70 cl
Forleng livet på de heliumfylte lateksballongene dine med fantastiske Ultra Hi-Float!Ultra Hi-Float er en flytende væske som behandler innsiden av ballongene før du fyller dem med helium. Væsken tetter?
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Folieballong Peppa Gris Shape - 83 cm
Lurer du på hvem som har tjuvsmakt på bursdagskaken, trenger du ikke lure lenger. Det er ganske sikkert den rampete og alltid så glade Peppa Gris. Se bare på all sjokoladen hun har rundt munnen! Dette?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Stjerne Blue Capri - 91 cm
Denne stjerneballongen er helt fantastisk og sprer en herlig festfølelse! Sett gjerne sammen noen små og store ballonger til en fin ballongbukett, og om ønskelig kan du supplere med runde eller hjerteformede?
Pris: 349,-
Ballongkungen AB Ballongbukett Happy Birthday 50 Gull
Om en blivende 50-åring skal feires, holder det ikke med en liten og stusselig gratisballong. NEI! Når noen fyller 50 år er det kun det beste som duger! Den russiske kaviaren skal flyte, den dyreste?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Tallballong Lilla Metallic - Tall 5
Lilla er en sånn farge som man aldri kan sette helt fingeren på. Den er passe lys og passe mørk. Passe maskulin og passe feminin. Passe ditt og passe datt. Passe, passe, passe. NEI!?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Stort Hjerte Sølv
De fleste av oss liker sølv, derfor kan du kjøpe denne fine sølvballongen formet som et hjerte. Ballonger forbindes ofte med fest eller en eller annen form for feiring.Denne fine hjerteballongen i sølv?
Pris: 149,-
Ballongkungen AB Modellballonger Krom Kobber - 50-pakning
Sverd, hund, krone eller kanskje en sjiraff? Ja, disse heftige ballongene kan du forme til hvilke figurer du vil. Du må kanskje øve noen ganger først, men etter hvert kommer du til imponere vennene?
Pris: 349,-
Ballongkungen AB Ballonggirlander Happy Easter Rosa Metallic
Påske betyr ikke bare påskesnop, påskemat og eggjakt. For perfekt påskefølelse og -stemning må man selvfølgelig også ha påskepynt, for eksempel sånn der klassisk ris som du fester noen fjær?
Pris: 199,-
Ballongkungen AB Ballonger Hvite Runde Store - 25-pakning
Fargerikt er fint, men av og til er hvitt det eneste rette, og ikke minst når det kommer til ballonger som dessuten er ekstra store! Disse store hvite ballongene er et naturlig valg til en hvilken?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Tallballong Regnbue - Tall 2
Vakre tallballonger trengs i alle selskaper, så hvorfor ikke skaffe seg én, to eller kanskje til og med tre slike ballonger? Et litt finere alternativ til vanlige kjedelige ballonger. Ballongene?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Tallballong Lilla Metallic - Tall 0
Lilla er en sånn farge som man aldri kan sette helt fingeren på. Den er passe lys og passe mørk. Passe maskulin og passe feminin. Passe ditt og passe datt. Passe, passe, passe. NEI!?
6h.no - 20©14 - Kontaktinfo: 6H - Billig og veldig flotte produkt, ofte best i test.