6H.NO 6h
Stikkord
Ballongkungen ab
Ballongkungen tallballong
Produktsøk Sort på   Minimumspris

Produktoversikt

Ballongkungen

Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Hjerte Peppa Gris & George
Peppa Gris fra barneprogrammet med samme navn, er mange barns favoritt. Og det er ikke så rart! Hvem vil ikke ha en venn som elsker å leke, kle seg ut og hoppe i søledammer? Her kommer Peppa Gris på?
Pris: 69,-
Ballongkungen AB Sifferballong Glitter Rosa - Siffer 5
Fødselsdagsfest på gang? Er det 18-åringen som skal feires, eller er det kanskje 50-årsfest? Uansett hva bursdagsbarnet fyller så kommer disse sifferballongene i glitrende rosafarge til å bli en?
Pris: 79,-
Ballongkungen AB Folieballong Lyseblå Sløyfe Shape - 109 cm
Sjekk ut denne supersøte ballongen som ser ut som en stor sløyfe! Den passer perfekt å dekorere med på en babyshower, en dåp eller en bursdagsfest. Match gjerne med andre dekorasjoner i blått. Du?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Ballonger Neonrøde - 25-pakning
Løft stemningen på blacklightfesten og kjøp disse superlekre neonballongene. Ballongene er UV-reaktive og selvlysende i UV-lys. Ekstremt stilige å ha på dansegulvet i mørket! Latexballongene?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Stort Hjerte Gull
Kjenner du en helt eller heltinne som du vil gjøre litt ekstra stas på? Gi bort denne fine hjerteballongen for å vise personen at den har et hjerte av gull, bokstavelig talt! Eller hvorfor ikke gi bort?
Pris: 179,-
Ballongkungen AB Ballonger Neonrøde - 100-pakning
Løft stemningen på blacklightfesten og kjøp disse superlekre neonballongene. Ballongene er UV-reaktive og selvlysende i UV-lys. Ekstremt stilige å ha på dansegulvet i mørket! Latexballongene?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Hjerte Stor Svart
Et svart hjerte høres kanskje ikke så kjærlighetsfullt ut, men straks du holder denne ballongen i hendene kommer du til å ombestemme deg. Den er klassisk og stilren og tilfører både kjærlighet og?
Pris: 89,-
Ballongkungen AB Ballongsnor Metallic Rød - 500m * 4,8mm
Om du vil feste en ballong trenger du riktig verktøy til jobben, og da duger ikke en hvilken som helst gammel snor. Denne ballongsnoren i en lekker, rød metallisk farge vil garantert gjøre?
Pris: 179,-
Ballongkungen AB Ballonger Rosa Metallic - 100-pakning
Det er ikke bare kake, morsomme leker og en mengde kompiser som utgjør en fest. Selvsagt skal det dekoreres også! Runde ballonger i lekker metallic rosafarge.ärg.Flytid med helium:?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Happy Birthday My Little Shit - 45
Si gratulerer til bestevennen din på best mulig måte ? overrekk vedkommende en ballong med bæsjetema! Dette er den perfekte ballongen å gi bort til en kompis med sans for humor. Bare en ekte venn?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Stort Hjerte Rød
De fleste forbinder et rødt hjerte med kjærlighet. Derfor anbefaler vi deg å gi bort denne fine, store røde hjerteballongen til noen du er glad i. Hvorfor ikke overraske din elskede en helt vanlig?
Pris: 179,-
Ballongkungen Tallballong Sølv Gigantisk
Når en viktig fødselsdagsfest begynner å nærme seg, vil disse tallballongene passe perfekt! Alle har vel vært en fan av alle tallballongene våre i ulike former og farger, ikke sant? Men vi har ikke vært helt fornøyde med…
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Tallballong Sølv Metallic - Tall 7
Få en skikkelig luksuriøs fest med store, sølvfargede tallballonger! Passer supert til bursdager, nyttårsaften og andre festlige stunder når du vil lage årstall, eller hvorfor ikke henge opp "666"?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Hjerte Lilla - 91 cm
Det er nok ingen festdekorasjoner som sprer en like festlig stemning som ballonger. Denne herlige ballongen formet som et lilla hjerte passer perfekt å blåse opp og dekorere med på en bursdagsfest eller?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Bokstavballong Gull - Bokstav M
Gjør festen ekstra minneverdig med store og fine bokstavballonger i gull!Bokstavballong Gull er laget av gullfarget folie. Du kan skrive "AMINA &: SARA" på bryllupet, "GRATULERER" på fødselsdagen, ?
Pris: 79,-
Ballongkungen AB Folieballong Stor Globus
Hva sier du til å sende en globus opp i luften på neste fest og se hvor den lander!?!?Folieballong Stor Globus er en folieballong som kan fylles med luft eller helium. Flytid med helium er opptil syv?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Ballongkombo Turkis-Lilla-Magenta - 15-pakning
En fest krever riktig bruk av både lokale og pynt. Det kan være vanskelig å komme på hvordan man skal pynte, og derfor bør man alltid begynne med ballonger. Dette er den mest klassiske festpynten?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Happy Birthday 70 Glitter
Er det noen som fyller det magiske tallet 70 år? Da må dette selvfølgelig feires i stor stil! Festlokalet er et lurt sted å starte, siden det er selve grunnlaget for en god feiring. Ved hjelp av denne?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Sifferballong Lyserosa Prikkete - Siffer 7
Ingen bursdagsfest uten sifferballong! Superfine sifferballonger i lyserosa med hvite prikker som er helt awesome når du vil feire bursdagsbarnet eller et annet årstall står i begivenhetenes sentrum.?
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Folieballong Jester Maske - 95 cm
Her er en skikkelig tøff ballong som ser ut som en gammeldags karnevalsmaske. Ballongen blåses opp og passer perfekt på stue- eller kjøkkenveggen under halloweenfesten. Det kommer sikkert til å dukke?
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Ballongbukett Sølv/Krom
Alle fortjener en vakker ballongbukett! Gi bort en bukett ballonger i stedet for blomster til for eksempel russen, vertsparet for nyttårsfesten eller til barnet som fyller år! Alt som trengs for å gjøre?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Bokstavballong Blå - Bokstav Å
Storslagne arrangementer krever storslagent tilbehør og dekorasjoner, så gjør festen din prangende og pump opp heftige bokstavballonger! Med disse superstilige folieballongene i skimrende?
Pris: 69,-
Ballongkungen AB Ballongsnor Organza Beige - 25 m x 25 mm
Bruk denne flotte ballongsnoren for å få elegante ballonger, og for at de ikke skal fly sin vei til et fremmed land.Ballongsnor Organza Beige er en ballongsnor på rull som er lang nok til en mengde?
Pris: 179,-
Ballongkungen AB Ballonger Svart/Oransje - 100-pakning
Svarte og oransje runde ballonger av høy kvalitet for mange anledninger. Flytid med helium: Opp til 6 timer. Leveres i pose med 10-, 25-, 50- og 100-pakning. Mål: ca. 25-30 cm. Ø.Vi?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Bokstavballong Gull - Bokstav D
Gjør festen ekstra minneverdig med store og fine bokstavballonger i gull!Bokstavballong Gull er laget av gullfarget folie. Du kan skrive "AMINA &: SARA" på bryllupet, "GRATULERER" på fødselsdagen, ?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Bokstavballong Blå - Bokstav M
Storslagne arrangementer krever storslagent tilbehør og dekorasjoner, så gjør festen din prangende og pump opp heftige bokstavballonger! Med disse superstilige folieballongene i skimrende?
Pris: 149,-
Ballongkungen AB Ballonger Godt Nytt År! - 50-pakning
Familien er samlet. Dette året vil dere feire sammen, både voksne og barn. Det er første gangen på lenge at dere kan feire alle sammen samlet, så dere tar ikke dette for?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Ballonger Lyselilla - 25-pakning
Dekorer festen med en haug med lyselilla ballonger! Perfekt til både temafesten og andre valgfrie fester.Lyselilla runde latexballonger av høy kvalitet som kan fylles med både luft og helium.Svevetid?
Pris: 349,-
Ballongkungen AB Ultra Hi-Float - 70 cl
Forleng livet på de heliumfylte lateksballongene dine med fantastiske Ultra Hi-Float!Ultra Hi-Float er en flytende væske som behandler innsiden av ballongene før du fyller dem med helium. Væsken tetter?
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Folieballong Peppa Gris Shape - 83 cm
Lurer du på hvem som har tjuvsmakt på bursdagskaken, trenger du ikke lure lenger. Det er ganske sikkert den rampete og alltid så glade Peppa Gris. Se bare på all sjokoladen hun har rundt munnen! Dette?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Ballongkombinasjon Rød-Hvit-Blå - 15-pakning
Er det fest med Norge- eller USA-tema på gang? Match de norske eller amerikanske fargene rødt, hvitt og blått med denne herlige ballongkombinasjon!Bind gjerne sammen ballongene tre og tre for en?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Stjerne Blue Capri - 91 cm
Denne stjerneballongen er helt fantastisk og sprer en herlig festfølelse! Sett gjerne sammen noen små og store ballonger til en fin ballongbukett, og om ønskelig kan du supplere med runde eller hjerteformede?
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Ballonger Rosa Runde Store - 10-pakning
Rosa ballonger er alltid en hit på 80-tallsfesten, selskapet, utdrikningslaget eller et annet fargerikt party, men tenk deg da: ekstra store rosa ballonger som blir nesten 50 centimeter når?
Pris: 349,-
Ballongkungen AB Ballonggirlander Divorced AF Roségull Metallic
Er du selv nyskilt eller kjenner noen som nettopp har gjort det slutt med sin partner? BRA! Da kan du henge opp denne superfine Divorced AF-ballonggirlanderen og feire det nye frie livet med et skikkelig?
Pris: 349,-
Ballongkungen AB Ballongbukett Happy Birthday 50 Gull
Om en blivende 50-åring skal feires, holder det ikke med en liten og stusselig gratisballong. NEI! Når noen fyller 50 år er det kun det beste som duger! Den russiske kaviaren skal flyte, den dyreste?
Pris: 179,-
Ballongkungen AB Petwalker Dinosaur
Dette er en skikkelig heftig ballong som gir deg følelsen av at dinosauren faktisk går... på ekte! Ja visst, ballongen flyter lett rett over bakken, og siden ballongen har ben ser det ut som at dinosauren?
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Ballongkombo Gull/Sølv Runde Store - 10-pakning
Runde, store ballonger som gir en luksuriøs stemning på festen. Ballongene passer utmerket til bursdagsselskap, nyttårsfester, studentfeiring, bryllup og dåp. Disse store ballongene ser flotte ut når?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Stort Hjerte Sølv
De fleste av oss liker sølv, derfor kan du kjøpe denne fine sølvballongen formet som et hjerte. Ballonger forbindes ofte med fest eller en eller annen form for feiring.Denne fine hjerteballongen i sølv?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Bokstavballong Sølv - Bokstav I
Overrask bursdagsbarnet med navnet deres i form av store, sølvfargede bokstavbalonger i selskapet! Ballongene er intet mindre enn 100 cm høye når de er oppblåste, noe som gjør dem enda mer fantastiske?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Tallballong Dyr - Tall 3
Hva er det viktigeste på en fest foruten den som faktiskt fyller år? Ballonger så klart! Piff opp barne- eller voksenbursdagen med disse dyrelignende tallballongene, en garantert suksess uansett alder?
Pris: 69,-
Ballongkungen AB Folieballong Globe Hvit
It's a nice day for a white wedding! Eller kanskje et white party! Hvitt, hvitt og atter hvitt skal det være! Folieballong Globe Hvit er en vakker rund folieballong på ca. 38 cm som kan fylles?
Pris: 149,-
Ballongkungen AB Modellballonger Krom Kobber - 50-pakning
Sverd, hund, krone eller kanskje en sjiraff? Ja, disse heftige ballongene kan du forme til hvilke figurer du vil. Du må kanskje øve noen ganger først, men etter hvert kommer du til imponere vennene?
Pris: 349,-
Ballongkungen AB Ballonggirlander Happy Easter Rosa Metallic
Påske betyr ikke bare påskesnop, påskemat og eggjakt. For perfekt påskefølelse og -stemning må man selvfølgelig også ha påskepynt, for eksempel sånn der klassisk ris som du fester noen fjær?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Ballonger Premium Lyserosa - 25-pakning
Herlige rosa ballonger som du kan dekorere med når du planlegger barneselskap, en dåp eller kanskje et bryllup. Blås opp ballongene og heng dem opp i festsalen. Du kan også henge opp ballongene utenfor?
6h.no - 20©14 - Kontaktinfo: 6H - Billig og veldig flotte produkt, ofte best i test.