6H.NO 6h
Stikkord
Ballongkungen ab
Amscan international
Partydeco folieballong
Folat bv
Espa folieballong
Unique party
Produktsøk Sort på   Minimumspris

Produktoversikt

Creative folieballong

Pris: 129,-
Creative Folieballong Donut Time - 1-pakning
Tenk å dekorere med denne heftige ballongen som ser ut som en stor donut med rosa glasur og strøssel i ulike farger! Det kan nok være en viss fare for at noen vil prøvesmake, så lekker som den ser?
Pris: 129,-
Creative Folieballong Donut Time
Tenk å dekorere med denne heftige ballongen som ser ut som en stor donut med rosa glasur og strøssel i ulike farger! Det kan nok være en viss fare for at noen vil prøvesmake, så lekker som den ser ut! Ballongen passer…
Pris: 59,-
Creative Folieballong Gaming Party Metallic - 1-pakning
Denne kule ballongen kan du henge opp før vennene dine kommer over på en spillekveld. Kom i stemning, og så er det bare å utfordre hverandre i ulike TV- og dataspill. Vinneren kan få den fine ballongen?
Pris: 59,-
Creative Folieballong Lama Party
Denne fargeglade ballongen med en lama med partyhatt på hodet blir en perfekt dekorasjon i et selskap. Man kan ikke annet enn å bli glad når man ser den kule lamaen på ballongen, og glade gjester er?
Pris: 69,-
Ballongkungen AB Folieballong Marble Mate 30 Svart - 1-pakning
30 år ? da har man en fot i voksenverdenen og en fot som ikke er helt villig til å bli voksen. Men det er ikke noe å bry seg om. Alder er jo bare et tall ? man kan ha det morsomt uansett. Og faktum?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Hjerte Pastell-Lilla Matt - 91
En vakker ballong kan få hvem som helst i godt humør! Disse hjerteformede ballongene passer perfekt å dekorere med på en babyshower, en bursdagsfest eller i et bryllup. Kombiner gjerne noen små og?
Pris: 59,-
Folat BV Folieballong Hund
Snart kommer alle forventningsfulle selskapsgjester for å spise kake, danse og ha det moro. Glem ikke å plassere ut festlige folieballonger for en ekstra god stemning. Som denne søte hunden for eksempel.Folieballong?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong stjerne stor sølv
Blinke blinke stjerne lill... Eller ja, denne stjernen blinker ikke så veldig mye, men den flyr om du fyller den med helium, og den glitrer, og det er jo alltids noe! Superfin å ha til fest med luksustema?
Pris: 59,-
Hisab/Joker Company AB Folieballong Oktoberfest
Du er på vandring lags alpenes daler, rett utenfor Garmich-Partenkirchen. Det er sent i september og i dag er du mutters alene ute i den vidunderlige naturen. Men brått hører du et ekko mellom fjellene.?
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Folieballong Pølse med brød - 1-pakning
En pølseballong kan være kjekt å ha til mange anledninger, for eksempel på grillfest, sommeravslutning eller bursdagsfest! Det er en ordentlig fin dekorasjon som virkelig vil heve stemningen på festen!…
Pris: 79,-
Ballongkungen AB Folieballong Stjerne Glitter Gull
Heftig stjerneformet folieballong i gullglitrende farge ? perfekt til alle typer feiringer som f.eks. jul og nyttår! Ballongen passer også superbra til for eksempel bursdagsfest, men også avgangsfester?
Pris: 69,-
Hisab/Joker Company AB Folieballong Flaske Grattis Gull
Alt som kan feires, skal feires, ikke sant? Den beste måten å feire på er å åpne en flaske med boblende drikke, og for å gjøre det ekstra festlig, kan du også dekorere med en ballong formet som?
Pris: 69,-
Folat BV Folieballong Rose
Til forskjell fra ekte roser, kommer denne i noen størrelser større og svever synlig rundt i lufta. Dessuten har den ingen spisse torner, så du kan trygt holde den uten å skade deg. Folieballongen?
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Folieballong Forlovelsesring
Dette er ringen du skal blåse opp og la sveve i bakgrunnen på frieriet ditt! Kan det bli mer passende? Tvilsomt...Folieballong Forlovelsesring leveres enkeltvis, er 97 cm. stor og er laget i et foliemateriale.?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Get Well Soon - 45 cm
Prøv å muntre opp vennen som ligger hjemme og er syk og ynkelig. Men hvordan kan du egentlig gjøre det på best mulig måte? Jo, med en Get well soon-ballong selvfølgelig! Denne kule ballongen muntrer?
Pris: 79,-
Ballongkungen AB Folieballong Stor Globus
Hva sier du til å sende en globus opp i luften på neste fest og se hvor den lander!?!?Folieballong Stor Globus er en folieballong som kan fylles med luft eller helium. Flytid med helium er opptil syv?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Stjerne Pastell-Lilla Matt - 91
Hvis du leter etter en herlig ballong å dekorere festen med, så har du kommet til riktig sted! Du kan faktisk velge mellom to forskjellige størrelser, eller du kan ta noen av hver størrelse og binde?
Pris: 79,-
Ballongkungen AB Folieballong Flamingo Badering
Denne store folieballongen er formet som en flamingo sittende i en badering. En kul ballong å dekorere med på bursdagsfesten, sommerfesten eller poolpartyet. Fyll den, og heng den opp slik at gjestene?
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Folieballong Moon Pastellblå - 1-pakning
Dette er en fantastisk ballong! Den er formet som en måne, og den er stor, skikkelig stor: over en meter! Ballongen er perfekt å dekorere med på en babyshower, en dåp eller på en bursdagsfest. Kombiner?
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Folieballong Happy New Year Champagneflaske - 91
Nyttårsaften, årets siste dag ? da er vel tiden kommet for å vrenge lommene og gjøre mye ut av alt, for eksempel å makse festpynten. Denne stilige ballongen i form av en champagneflaske sammen med?
Pris: 69,-
Ballongkungen AB Folieballong Minni Mus - 1-pakning
Minni Mus er alltid like glad. Kanskje er det derfor hun har Andebys kuleste kjæreste, Mikke Mus? Her kommer hun i alle fall på en superfin ballong, klar for å bli med på festen din!Folieballong Minni?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Welcome Little Prince
Dette er en veldig søt ballong, som passer perfekt å dekorere med når du planlegger en dåp eller babyshower. Match gjerne med servietter og duk i samme farger som ballongen: hvitt, blått og gull.Folieballong?
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Folieballong Love Rød
Overrask noen du er veldig glad i med denne fine, røde folieballong med ordet "love". Den passer kjempebra på Valentines Day eller om dere skal feire et jubileum. Dere skal kanskje feire et års bryllupsdag,…
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Folieballong Stjerne Rainbow Holografisk Lyseblå
Dette er en ballong som virkelig skiller seg ut, takket være den store størrelsen og den tøffe holografiske effekten som gjør at den skinner i alle mulige farger. En herlig ballong til dekorasjon av?
Pris: 149,-
Ballongkungen AB Folieballong Lyn
Hvis du skal arrangere overraskelsesfest for en gjeng meteorologer, trenger du flere ballonger med værtema. Da er dette lynet perfekt! Eller skal du fikse en fest med Harry Potter-tema? Hvorfor ikke heve?
Pris: 59,-
Globos Europe Folieballong Baby Shark
Baby .... SHARK! Resten av melodien er du sikkert kjent med hvis du har et barn hjemme som aldri får nok av disse søte haiene! Er det snart tid for barnebursdag? Da gjør denne ballongen garantert susen!…
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Folieballong Love Gull
Når kjærligheten skal stå i fokus, passer denne folieballongen perfekt! Med en herlig gullfarge og form som teksten "love" vil den henlede tankene nettopp til kjærligheten dens fantastiske kraft. Passer?
Pris: 59,-
PartyDeco Folieballong Edderkopp Svart - 60 x 101 cm
Guffen folieballong formet som en edderkopp med ekle ben og i en svart farge. Kan fylles med både helium og luft, avhengig av om du vil at edderkoppen skal sveve eller ikke.Vær oppmerksom på at ballongen?
Pris: 89,-
Ballongkungen AB Folieballong Sirkushest Blå - 91 cm
Bursdagsbarnet som elsker hester vil bli helt overlykkelig hvis du overrekker denne ballongen på festen! Hvem blir vel ikke glad for en vakker sirkushest med blå, bølgende man og et skikkelig stilig?
Pris: 79,-
Ballongkungen AB Folieballong Tropisk Palme - 94 cm
Skap en litt mer tropisk stemning på festen med nydelige palmer som gir assosiasjoner til de karibiske øyene. Hvis du ikke vil plante ekte palmer bare for en fest, kan du raskt skape den rette stilen?
Pris: 249,-
Amscan International Syngende Folieballong Super Mario
Hva? Hvordan er det i det hele tatt mulig at en folieballong kan synge? Det må jo være science fiction? Men samme det. La Mario og vennene hans få spille en liten trudelutt på festen.Syngende Folieballong?
Pris: 69,-
Ballongkungen AB Folieballong Square Gender Reveal
Skal du holde babyshower, en fest hvor du avslører hva det blir, eller kanskje begge deler? Folieballong Square Gender Reveal leveres enkeltvis og er cirka 38 cm stor. Folieballongen kan fylles?
Pris: 69,-
PartyDeco Folieballong Stjerne 3D - 95 cm
Vakker 3D-ballong formet som en gullfarget stjerne som du kan henge opp til jul, på barnefesten eller i vinduet til daglig bruk. Kan fylles med både luft og helium. Velg mellom to forskjellige størrelser.Vær?
Pris: 89,-
Ballongkungen AB Folieballong Sirkushest Rosa - 99 cm
Ballonger sørger alltid for glede og en ekstra festlig stemning! Tenk deg hva en hesteformet ballong med rosa detaljer kan gjøre for et hesteelskende bursdagsbarn. Hvis du overrekker denne ballongen?
Pris: 349,-
Amscan International Folieballong Pysjheltene Airwalker - 1-pakning
Feire bursdagen sammen med Ugline, Kattegutt og Gekko! Om natten forvandles Amanda, Jens og Oscar til pysjheltene, og da blir de modige helter som redder byen fra alle slemme tyver og banditter. Denne?
Pris: 79,-
Amscan International Folieballong Brudgom Shape - 1-pakning
Ingen bryllup uten en stilig brudgom, ikke sant? Denne herlige ballongen er formet som en brudgom med svart jakke og stilig frisyre. Ballongen blir en fantastisk dekorasjon til utdrikningslaget, forlovelsesfesten?
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Folieballong Marble Mate 30 Svart Shape - 1-pakning
Det er fest, fest, fest. Velkomstdrinken er spritet opp, og musikken høy. Men hva er det der ute på dansegulvet som tiltrekker seg all oppmerksomhet? Noen med de riktige movesene som nesten svever rundt?
Pris: 129,-
Ballongkungen AB Folieballong Happy Halloween - 104 cm
God Halloween! Uansett hvor skremmende den er, er vel dette også den morsomste tiden på året? Disse fine ballongene ønsker alle gjestene dine velkommen til festen. Ballongen kan fylles med både helium?
Pris: 79,-
Ballongkungen AB Baby Folieballong
Den dagen du vinner en million vil være den dagen du ser en rosa elefant i byparken, kongen debuterer som dragqueen og du ser en flygende baby... vent litt, det er jo i dag! I dag ser du en flygende baby!?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Hjerte Pastellblå - 91 cm
Hva er vel bedre enn en hjerteballong? Jo, en hjerteballong i en pastellblå farge! Pastellfarger gir en helt fantastisk, eller hva synes du?Folieballong Hjerte Pastellblå leves enkeltvis og måler hele?
Pris: 69,-
Ballongkungen AB Folieballong Kube Rosa Metallic - 40 cm
Hvorfor nøye seg med klassiske, runde ballonger? Neste gang du skal dekorere til fest bør du teste ut kantete ballonger! Denne fine, kubeformede folieballongen har ikke bare en søt, metallisk rosafarge?
Pris: 69,-
Amscan International Folieballong Askepott Shape
Askepott er et magisk eventyr om en jente som går på på slottsball og får danse med prinsen. Når klokken slår tolv må hun skynde seg hjem før trolldommen tar slutt. I all sin hast mister hun den?
Pris: 59,-
Ballongkungen AB Folieballong Sparkling Birthday 30 - Tallet
Når fylte du 30 sist, og når gjør du det neste gang? Nei, akkurat - aldri! Derfor burde du virkelig gripe sjansen og feire 30-årsdagen til ende, og gjøre det til en uforglemmelig?
Pris: 59,-
Hedlundgruppen Folieballonger I Love U Rød/Sølv - 3-pakning
Hvis du tror at det bare er barn som blir superglade av ballonger, tror du feil! Dersom du gir bort disse romantiske ballongene til din hjertevenn på valentinsdagen eller som bursdagspresang?
6h.no - 20©14 - Kontaktinfo: 6H - Billig og veldig flotte produkt, ofte best i test.