6H.NO 6h
Stikkord
Folat
12-pakning
Happy
Lateksballonger
Oppblåsbar
Produktsøk Sort på   Minimumspris

Produktoversikt

Folat bv

Pris: 599,-
Folat BV Heliumsett Merry Christmas
Det er ikke så lett å imponere nissefar når han er så kul med sin flyvende slede med reinsdyr og evnen til å lirke seg gjennom enhver skorstein over hele verden til tross?
Pris: 59,-
Folat BV Slips Metallic Rød
Rødt slips i fin metallic finish med mange bruksområder! Kanskje har du blitt invitert til en rød temafest, leter etter et slips til uteksamineringsdagen som får deg til å skille deg ut, eller mangler?
Pris: 129,-
Folat BV Kjempebanner Oktoberfest
På oktoberfest flyter ølet, og noen ganger kan det være vanskelig å finne tilbake til ølteltet når man har drukket litt for mange øl. Men! Det løser man enkelt ved å henge opp dette kjempestore?
Pris: 59,-
Folat BV Folieballong Hund
Snart kommer alle forventningsfulle selskapsgjester for å spise kake, danse og ha det moro. Glem ikke å plassere ut festlige folieballonger for en ekstra god stemning. Som denne søte hunden for eksempel.Folieballong?
Pris: 59,-
Folat BV Paljettsløyfe LED Rosa
Leter du desperat i garderoben etter en pen skjorte til helgens festligheter, men innser raskt at du faktisk ikke har lyst til å bruke den samme gamle skjorta for tiende gang på rad! Bare ta det med?
Pris: 59,-
Folat BV Gigantiske Briller Røde
Hvis du er på jakt etter et par diskré briller, må du lete litt til! Mens vanlige briller gjør at du kan se alle i omgivelsene dine, gjør disse superfine ? og enorme ? brillene at alle i omgivelsene?
Pris: 69,-
Folat BV Ballonger Prikkete Sølv - 15-pakning
En fest i sølv kan aldri bli feil. Sølv gir et luksuriøst og festlig inntrykk og passer like bra på en bursdagsfest som på en bryllupsfest eller nyttårsfest. Sjekk ut disse ballongene med sølvprikker.?
Pris: 79,-
Folat BV Politicaps Oktoberfest - One size
Skulle nettopp du passe i rollen som festpoliti på oktoberfesten og sørge for at alle drikker øl og spiser pølsene sine, vil denne kule politicapsen á la Oktoberfest være noe for deg! Politicaps Oktoberfest?
Pris: 129,-
Folat BV Tyrolerhatt Mini på Hårbøyle
Man kan ikke feire oktoberfest og drikke store mengder med øl uten å kle seg i et tradisjonelt antrekk! Med denne tyrolerhatten på hodet kan du pimpe øl uten å risikere at hatten kommer på skakke?
Pris: 69,-
Folat BV Paljettslips LED Blå
Hvem vil ha et kjedelig intetsigende slips på seg når det tid for fest? Ingen! Ta på deg dette fargerike LED-blinkende slipset i stedet og la det bli en kveld verdt å minnes! Paljettslips LED?
Pris: 89,-
Folat BV Girlander Lanterne Celebrate
Girlandere skaper skikkelig god stemning, og på denne flotte girlanderen med blomster og lykter står det også klart og tydelig at det er på tide å feire! Hva som skal feires, bestemmer dere selv, ?
Pris: 59,-
Folat BV Duk Formel 1
Hvis dere har en bilentusiast i hjemmet har vi den perfekte duken til festen eller middagen. I tillegg til at bordduken er praktisk og beskytter bordet mot flekker, speiler den også bursdagsbarnets interesse,…
Pris: 129,-
Folat BV Ballong XL Happy Birthday Rund Lush Blush - 1-pakning
Sett feststemningen med en kjempestor ballong! Ballonger hever alltid feststemningen i et rom, og da kan du jo bare tenke deg hva en kjempestor ballong kommer til å gjøre for helhetsfølelsen på festen.?
Pris: 129,-
Folat BV Bryllupsfigur Brudepar 25 Sølv
La kjærligheten spire! Tenk så fantastisk å få feire 25 fantastiske år sammen med pomp og prakt. Sammen med venner og familie skal dette feires med champagne, dans og en praktfull?
Pris: 59,-
Folat BV Lateksballonger Happy 25th True Blue - 12-pakning
Hipp, hipp, hurra! I dag er det ingen vanlig dag, for i dag er det noen som har bursdag! Og om denne personen fyller 25 år, kan du dekorere festlokalet med disse ekstra flotte ballongene i blått og gull.?
Pris: 129,-
Folat BV DIY Ballongfigur Blå
Bli en ballongdekoratør og imponer gjestene dine stort! Her lager du, ganske enkelt, en fantastisk ballonggutt som blir en fin dekorasjon på en babyshower, dåp eller på barnets første bursdagsfest.?
Pris: 59,-
Folat BV Flaggirlander Baby Shower Lyserosa
Overrask den vordende mammaen med en babyshower. En babyshower er en perfekt anledning til å gi mammaen gode råd og gaver. Det er helt enkelt en koselig kveld sammen med venner og familie før den lille?
Pris: 59,-
Folat BV Lateksballonger Happy 70th Lush Blush - 12-pakning
Alle elsker ballonger. Det spiller ingen rolle om man er ung eller gammel, på bursdagen sin er det alltid herlig å få masse ballonger i en herlig ballongbukett! Disse flotte ballongene passer perfekt?
Pris: 129,-
Folat BV Tyrolerhatt på Hårbøyle Rød
Oktoberfest er ingenting uten riktig antrekk ? og hva passer vel bedre enn en hatt som ikke faller av når du skåler med øl og danser på bordene i ølteltet? Denne praktiske, lille minihatten sitter?
Pris: 79,-
Folat BV Ballonger Hvit/Mint Prikkete - 12-pakning
Prikkete ballonger forsterker bestandig festfølelsen. Disse ballongene byr på en sprudlende kombinasjon av mintgrønt og hvitt ? ypperlig til 50-talls festen, barneselskapet, bursdagsfeiringen eller?
Pris: 129,-
Folat BV Trilby Paljetthatt Rød LED
En hatt i kjærlighetens farge ? eller kanskje var det djevelens farge? Forresten, vent nå litt: dette kan muligens være det perfekte hodeplagget til Danmark-antrekket ditt??Trilby Paljetthatt Rød?
Pris: 129,-
Folat BV Flosshatt Svart med LED - One size
En hatt kan gjøre mye for utseendet, og hvis du ser etter det perfekte antrekket som får deg til å skille deg fra mengden, kan en flosshatt være det perfekte tilbehøret. Og hvis du ikke føler deg?
Pris: 59,-
Folat BV Flaggirlander Lego Ninjago
Planlegger du en superheltfest eller en fest med Lego Ninjago-tema? Så gøy! Ikke glem å ta en titt på denne kule girlanderen med alle de tøffe og modige ninjaene fra Lego Ninjago. Girlanderen blir?
Pris: 59,-
Folat BV Lateksballonger Happy 50th Lush Blush - 12-pakning
Vil du feire 50-årsdagen din på best mulig måte, skal du samle familie, slekt og venner til en stor fest. Disse herlige ballongene kommer da til å bli en fin detalj i rommet. Er det du som skal gjøre?
Pris: 59,-
Folat BV Girlander med Dusker Lyserosa
Piff opp festen med en duskete duskgirlander i sprudlende rosa toner! Superfin både til babyshoweren, barnefesten, strandfesten, 50-tallskarnvalet og bursdagsfesten.Girlander med Dusker består av en?
Pris: 129,-
Folat BV 80-talls Kiss Sort Parykk - One size
Kle deg ut som Gene Simmons, Paul Stanley eller noen av de andre medlemmene i den legendariske hardrockgruppen Kiss med denne superkule parykken!Parykken er sort og passelig krøllet, med en?
Pris: 599,-
Folat BV 80-talls Joggedress Blåmønstret Karnevalskostyme - Small/Medium
Gjør suksess på 80-talls festen eller karnevalet ikledd denne joggedressen i sann 80-talls stil. Den har helt riktig look for deg som vil se ut som om du kommer direkte fra 80-tallet. Herlige farger?
Pris: 59,-
Folat BV Flaggbanner Glitter Hvit
Dette er en fantastisk girlander til bryllupet! Den flotte girlanderen med sine hvite og glitrende flagg skaper en luksuriøs og herlig følelse i rommet. Heng den opp på en vegg, gjerne bak brudeparet?
Pris: 59,-
Folat BV Knästrumpor Steampunk
Kompletter din steampunk-stil ved hjelp av disse strømpebuksene i brunt og svart! Ikke nok med den flotte designen, disse strømpene holder deg varm under den kjølige halloweennatten! Knestrømper?
Pris: 129,-
Folat BV Bilflagg Just Married - 2-pakning
Det er klart at det skal vises at det sitter et nygift par i bilen, noe du enkelt fikser med to fine bilflagg. Vis hele byen at akkurat nå kjører verdens lykkeligste par her! Flaggene kan brukes når?
Pris: 89,-
Folat BV Rosa Løper
Den røde løperen har lenge vært et symbol på de største stjernefestene og andre kjendispartyer, men nå er det den rosa løperen som gjelder! Et selvsagt valg på rosa temafester og karneval. Løperen?
Pris: 59,-
Folat BV Halskjede med Shotglass Oktoberfest
Du har kanskje valgt ut et antrekk til Oktoberfest, men ikke glem tilbehøret! Med dette halskjedet hengende rundt halsen viser du alle at du tørster etter en øl på verdens største folkefest!Halskjede?
Pris: 69,-
Folat BV Ballonger Prikkete Gull - 15-pakning
Dekorer festrommet med herlige ballonger med gullfargede prikker. Det setter virkelig gullkant på festen og gir en følelse av luksus. Perfekt til en bursdagsfest, nyttårsfest eller en bryllupsfest!?
Pris: 179,-
Folat BV Bestemor Parykk med Papiljotter - One size
Gå på neste karneval som en gammel dame med papiljotter i håret! Denne parykken forvandler deg til en bestemor eller en eldre dame. Sett noen briller på nesetippen og ta på deg en morgenkåpe, og?
Pris: 59,-
Folat BV Oppblåsbar Brannslukker
Bli en brannmann til fulle og skaff deg denne oppblåsbare brannslukkeren, godt egnet til karnevalet!Perfekt som tilbehør til brannmannkostymet eller som litt tøysete dekor.Merk deg at denne brannslukkeren?
Pris: 179,-
Folat BV Leggings Metallic Rød - Large/X-Large
Ikke gå bukseløs når du skal på puben! Hopp inn i disse leggingsene i en superkul rød metallic farge! Perfekt når du vil matche ditt røde antrekk.Leggingsene har elastikk i midjen og er røde?
Pris: 59,-
Folat BV Lateksballonger Happy 40th Lush Blush - 12-pakning
Disse ballongene blir et elegant innslag på festen. Blås dem opp med luft eller helium og heng dem opp rundt omkring i festlokalet. Match gjerne med andre festdetaljer som servietter og girlander i samme?
Pris: 59,-
Folat BV Biergarten Banner - 180 x 40 cm Ikke dobbelsidig
Hev Oktoberfest-stemningen med dette flotte banneret på veggen! En kjempefestlig dekorasjon som garantert vil bli verdsatt av dine øldrikkende gjester. Biergarten Banner er et mørkeblått banner med?
Pris: 59,-
Folat BV Virvelgirlander Limegrønn - 24 meter
Ved enkelte tilstelninger ønsker man at dekorasjonen skal føles lys og lett. Denne kreppgirlanderen er en utmerket dekorasjon til dåp, barneselskap, vår eller sommerfest. Girlanderen er en litt glemt?
Pris: 79,-
Folat BV Ballonger Birthday Girl - 12-pakning
Overrask datteren, kjæresten, søsteren eller venninnen din med en hyllest av de helt store på bursdagen! Disse fargesprakende Birthday-ballongene er fullpumpede med girl power og hever partystemningen?
Pris: 179,-
Folat BV Ballongbue Sommer
Lag sommerens fineste fest med en ballongbue i herlige sommerlige farger! Denne ballongbuen passer perfekt til grillfesten hvis du vil imponere kompisene dine litt ekstra med dine partyplanner-skills.Ballongbue?
Pris: 59,-
Folat BV Folieballong Studenten Champagneflaske
I løpet av de siste ukene på VGS kan det bli en del alkoholholdige drikker, derav champagne, hvilket ofte forbindes med russetida, eller studenten, som det kalles i Sverige. Hjelp den uteksaminerte svensken?
Pris: 59,-
Folat BV Lateksballonger Happy 25th Lush Blush - 12-pakning
Når man blåser opp ballonger forstår alle at det snart er tid for fest. Ballonger løfter virkelig feststemningen i rommet. Disse fine ballongene kan du dekorere med på en 25-årsfest eller så gir?
Pris: 59,-
Folat BV Slips Metallic Sort
Piff opp looken din med dette lekre slipset i sort metallic. Passer perfekt til karnevalsdrakten eller til de vanlige klærne dine.Slipset holdes på plass med et sort elastisk bånd.
6h.no - 20©14 - Kontaktinfo: 6H - Billig og veldig flotte produkt, ofte best i test.