6H.NO 6h
Stikkord
Ginger
Ray
Gull
5-pakning
Rosa
Produktsøk Sort på   Minimumspris

Produktoversikt

Ginger ray

Pris: 59,-
Ginger Ray Servietter Blomstermønster
Perfekte servietter å servere til afternoon tea. Serviettene er nydelige med grønt og blomster. Delightful!Servietter Blomstermønster inneholder 16 hvite papirservietter med blomstermønster.?
Pris: 59,-
Ginger Ray Ballonger med Blodflekker - 5-pakning
Skrem vettet av vennene dine ved hjelp av disse gjennomsiktige ballongene med blodflekker på! Ballongene blir et skikkelig kult innslag som Halloweendekorasjon! Ballonger med Blodflekker leveres som 5-pakning,…
Pris: 179,-
Ginger Ray Papirvifter Pastell/Gull Dekorasjonskitt - 5-pakning
Disse vakre papirviftene er flotte å dekorere med til bursdagsselskapet, dåpen, bryllupet eller andre festlige anledninger. På bare noen få sekunder kan du forvandle et helt rom om til et utsmykket?
Pris: 89,-
Ginger Ray Miniflagg Bryllup Gull/Rosa - 10-pakning
Med disse fine flaggene kan du pynte snitter, cupcakes og kaker, eller du kan bare sette dem ned i små vaser eller blomsterpotter. På flaggene står det "Hooray", og de er perfekte til å pynte med på?
Pris: 149,-
Ginger Ray Mr & Mrs Skilt Roségull Akryl
Dette vakre skiltet, med bokstaver i roségull som til sammen danner «Mr &: Mrs », kan plasseres der brudeparet skal sitte ved bryllupsmiddagen. Bokstavene blir en fin dekorasjon på bordet og deretter?
Pris: 299,-
Ginger Ray Backdrop Streamers Pastell Sett
Har du lyst til å dekorere litt annerledes på festen, men vet ikke helt på hvilken måte? Prøv å heng opp disse fine dekorasjonene i forskjellige farger. Det blir veldig effektfullt. Du kan for eksempel henge dem på…
Pris: 79,-
Ginger Ray Bokstavgirlander Hello World
Når en liten baby skal fødes eller kanskje akkurat er blitt født, er det herlig å kunne feire dette med familie og venner. Denne hengende dekorasjonen passer perfekt når man skal feire at et lite?
Pris: 79,-
Ginger Ray Glassvaser Mini - 3-pakning
Sett fram disse vakre vasene når det er tid for å invitere til sommerfest eller bryllupsfest. Hver vase kommer i et unikt design, og ser vakker ut på middagsbordet med en eller annen liljekonvall i?
Pris: 59,-
Ginger Ray Krittavle Pil Hengende
Med denne tavlen kan du vise gjestene dine veien til festen. Skriv hva du måtte ønske på tavlen og så er det bare for gjestene dine å følge pilen dit den viser. Den?
Pris: 59,-
Ginger Ray Papptallerkener Ballongformet Happy Birthday Rosa/Roségull
Fest på gang? Det betyr kake, ballonger og nydelig sang! Også så utrolig kult å kunne spise kake fra en ballongformet papptallerken! Det blir ikke mer feststemning enn det.Papptallerkener Ballongformet?
Pris: 129,-
Ginger Ray Kakedekorasjon Love Rustikk
For en vakker kakedekorasjon! Denne dekorasjonen forteller hva som er viktigst i livet og det er jo selvfølgelig kjærligheten. Den blir helt fantastisk å dekorere bryllupskaken med. Stikk den forsiktig?
Pris: 89,-
Ginger Ray Christmas Foto Props
Gjør julaften eller julefesten til et ekstra fint minne i år og ta en mengde bilder med disse fine foto-props! De leveres med et flott juletema og kommer til å bli en skikkelig stemningsfavoritt.Christmas?
Pris: 59,-
Ginger Ray Papptallerkener Team Bride Rosa/Roségull
Hvis du vil lage et skikkelig minneverdig utdrikningslag, begynner med med å dekke et spektakulært bord. Fine tallerkener i rosa med roségullkant gjør alltid susen!Papptallerkener Team Bride Rosa/ Roségull?
Pris: 59,-
Ginger Ray Lateksballonger Happy Easter Pastell - 5-pakning
Det hadde ikke vært så dumt med en gjeng med pastellfargede Happy Easter-ballonger til påsken? Vi tror og mistenker at både store og små vil komme til å elske disse ballongene.Lateksballonger Happy?
Pris: 249,-
Ginger Ray Makronstativ Bryllup
Inviter bryllupsgjestene på en skikkelig treat ? de hjemmebakte makronene dine! På dette stativet, som er spesiallaget for nettopp makroner, er det plass til utrolige 40 bakverk per omgang.Makronstativ?
Pris: 149,-
Ginger Ray Ballongbue Hjerter Sett
Skal du fri til din kjære? Eller kanskje du bare er en kjempekjærlig person! Her har vi ballongbuen for kjærlighet! Mer kjærlighet til folket! Det er helt fantastisk å kunne dekorere med ballonger?
Pris: 599,-
Ginger Ray Ballongbue Deluxe Rosa/Roségull Sett
Er det på tide å begynne å planlegge en babyshower, et utdrikningslag eller en fest for å feire kjærligheten? Hva passer vel ikke da bedre enn denne lekre ballongbuen for å få gjestene til å måpe, ?
Pris: 89,-
Ginger Ray Girlander Dusker Lyseblå/Gull
Med denne flotte girlanderen blir det ekstra gøy å invitere til fest. Heng girlanderen over bordet, i vinduet eller rundt langs veggene. De gullfargede og lyseblå duskene på girlanderen sørger for?
Pris: 129,-
Ginger Ray Bordkort med Tall - 12-pakning
Bordkort er den perfekte måten å holde oversikt over gjestene på under store middager. Plasser kortene på de oppdekkede bordene og lag ei gjesteliste der alle gjestene kan se hvilket bord de skal sitte?
Pris: 129,-
Ginger Ray Girlander Julekranser med Sløyfe
Rød og grønn er julens farger, og her får du en girlander som består av små grønne kranser med røde sløyfer. Kan det bli bedre? Girlanderen er kjempefin å henge opp på en vegg, i en døråpning?
Pris: 149,-
Ginger Ray Skilter Hengende Piler Bryllup - 3-pakning
Festen etter selve vielsen bruker å være høydepunktet under bryllupet. Og med mange gjester kan det fort bli et eneste kaos når folk spør om hvor de skal hente drikke, hvor de skal slå hælene i?
Pris: 179,-
Ginger Ray Papirpynt Lyserosa Hengende Dekorasjon - 3-pakning
Glem ikke å dekorere festlokalet når du inviterer venner og familie på fest. Med disse søte papirdekorasjonene forvandles et helt vanlig rom til et herlig festlokale på bare noen sekunder. Papirpynten?
Pris: 349,-
Ginger Ray Ballongfigur Juletre Grønn/Gull
Bygg et eget stort og flott juletre med ballonger! Her har du alt du trenger for å lage denne fantastiske juledekorasjonen. Perfekt til gløggfesten, juletrefesten og julaften, selvfølgelig! Hvor skal?
Pris: 59,-
Ginger Ray Servietter Sleepy Eyes Rosa/Gull - 16-pakning
Etter en helaften i partyets tegn er det viktig med en god skjønnhetssøvn. Denne servietten kan vel fungere som øyemaske hvis du trenger å lukke øynene en stund?Servietter Sleepy Eyes Rosa/ Gull inneholder?
Pris: 59,-
Ginger Ray Serveringsfat Enhjørning - 8-pakning
En magisk fest med enhjørninger trenger magiske tallerkener, og disse passer helt perfekt. Tallerkenene er formet som hodet til en enhjørning og har en glinsende og glitrende overflate. By gjestene dine?
Pris: 59,-
Ginger Ray Servietter Team Bride Rosa/Rosegull
På utdrikningslag kan ting som kjent bli ganske skitne, så forbered deg med en god bunke servietter før dere setter i gang!Servietter Team Bride Rosa/ Rosegull inneholder 16 stk rosa papirservietter?
Pris: 299,-
Ginger Ray Backdrop Ballonger & Papirfjær Hvit/Rosa/Roségull
Her har vi den ultimate dekorasjonen til utdrikningslaget eller babyshoweren! Dette store ballongsettet, eller backdrop som vi kaller det, inneholder alt fra ballonger i ulike farger og størrelser til?
Pris: 59,-
Ginger Ray Servietter Nachos - 16-pakning
Lad opp med servietter når du inviterer venner og slekt på middag med meksikansk tema. Alle som har spist tacos og nachos, vet hvor grisete det kan bli! Disse serviettene passer perfekt! De ser nemlig?
Pris: 349,-
Ginger Ray Ballongbue Gull
En magisk fest som sent vil glemmes, er det du tilbyr når denne ballongbuen er på plass! Med denne ballongbuen smekkfull av både hvit- og gullfargede lateksballonger, folieballonger i gull metallic?
Pris: 89,-
Ginger Ray Girlander Dusker Pastell/Gull Metallic
Si hei og velkommen til gjestene dine med denne fargeglade girlanderen. Duskene er blå, gule, rosa og gullfarget og du kan selv bestemme hvor duskene skal sitte på girlanderen. Girlanderen er virkelig?
Pris: 179,-
Ginger Ray Foto Prop Best Day Ever
Ved hjelp av denne pene tavlerammen kan dere skape flotte minner fra festen. La gjestene dine kikke inn i tavlerammen og ta alle slags morsomme bilder. Det blir et fint minne fra bryllupsfesten. Bryllupsfesten?
Pris: 59,-
Ginger Ray Konfettiballonger Sølvkonfetti - 5-pakning
Stell i stand en helt awesome festdekorasjon med en eksklusiv touch med disse ballongene med sølvfarget konfetti! Et selvsagt valg til bursdagsfesten eller nyttårsfesten når du vil dekorere?
Pris: 349,-
Ginger Ray Ballongfigur Juletre Rød/Grønn
Hvorfor bruke et ekte juletre som drysser når du heller kan bruke et herlig ballongjuletre? En flott juledekorasjon til gløgg- og juletrefesten, og på julaften kan julenissen legge gavene sine under?
Pris: 149,-
Ginger Ray Partysett til Kjæledyr
Fyller din gamle labrador Thorvald ti menneskeår bør han feires, og det med pomp og prakt. Dyr er som regel mye koseligere enn mennesker, så bursdagen deres bør ikke blir forbigått. I denne pakken?
Pris: 59,-
Ginger Ray Kakedekorasjon i Tre Happy Birthday
Med en kakedekorasjon kan du gjør bursdagskaken enda mer spesiell. På denne flotte dekorasjonen står det "Happy Birthday" og den passer perfekt til alle bursdagsselskaper. Det spiller ingen rolle om?
Pris: 249,-
Ginger Ray Dekorasjonssett Happy Birthday Dickhead
Skal du overraske vennen din på bursdagen og ønsker en humoristisk touch på det hele? Her har du det komplette settet med både girlander, dusker og konfettifylte ballonger? Vi kan garantere at gjestene?
Pris: 59,-
Ginger Ray Konfettikanon Happy Everything Nedbrytbar
Klar, ferdig, skyt! Opplev hvordan hele himmelen fylles av konfetti i et fargesprakende potpurri. Et høydepunkt på bursdager, eksamensfester og andre festlige anledninger! Konfettikanon Happy Everything?
Pris: 249,-
Ginger Ray Girlander Rustic Christmas
Skap en rustikk og herlig stemning til jul med denne fine girlanderen! På få sekunder oppnår du en varm og koselig julestemning. Girlanderen kan henges rundt vinduet, på en peisramme eller legges rett?
Pris: 336,-
Ginger, Ray The Bending Cross (193185940X)
This moving biography presents the definitive story of the life of and legacy of the most eloquent spokesperson and leader of the US labour and socialist movements. Eugene Debs was a railway organiser and socialist. He…
Pris: 129,-
Ginger Ray Ordensbånd Bridesmaid Rosegull - 2-pakning
Den blivende bruden er jo selvsagt hovedpersonen i bryllupet, men man skal ikke glemme brudepikene. De skal være der for bruden og hjelpe og støtte henne. Selvsagt trenger også de et ordensbånd over?
Pris: 59,-
Ginger Ray Servietter Prikkete Rosa/Gull
Ordentlig fornemme servietter i rosa med et snev av gull i seg. Passer til både utdrikningslag og babyshowers, og til alle slags arrangementer der mye søling er forventet.Servietter Prikkete Rosa/ Gull?
Pris: 59,-
Ginger Ray Konfetti Love Gull Metallic
Den perfekte konfettien til bryllup, dater, valentinsdagen eller forlovelsesfester! Kjærlighetserklæringene i gull viser hvor høyt dere elsker hverandre på en elegant og stilren måte. Kast konfettien?
Pris: 59,-
Ginger Ray Bordkortholder Stjerne Sølv Glitter - 6-pakning
Med disse bordkortholderne hilser du gjestene velkommen på en veldig fin måte. Bordkort hvor du kan skrive gjestenes navn, følger også med. Fungerer like godt til jul som til nyttår eller bursdagsselskap.Bordkortholder?
Pris: 89,-
Ginger Ray Sølv Girlander Sirkler Glitter Metallic
Hva er det der runde og sølvaktige som henger i taket? Er det en girlander og måneden er desember, må det bety at det enten er julefest eller nyttårsfeiring på gang! Sølv Girlander Sirkler Glitter?
6h.no - 20©14 - Kontaktinfo: 6H - Billig og veldig flotte produkt, ofte best i test.